Перспективи використання перегрітої пари в харчовій промисловості
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективи використання перегрітої пари в харчовій промисловості
Перспективы использования перегретого пара в пищевой промышленности Prospects of the use of the overheated steam are in food industry |
|
Creator |
Шутюк, В. В.
Шутюк, В. В. Shutyuk, V. Василенко, С. М. Василенко, С. М. Vasylenko, S. Бессараб, О. С. Бессараб, А. С. Bessarab, O. |
|
Subject |
сушіння
перегріта пара жом цукрового буряка локшина рис солод сушка перегретый пар жом сахарной свеклы азиатская лапша рис солод drying overheated steam bagasse of sugar beet asian noodle rice malt |
|
Description |
В роботі представлені основні результати досліджень використання перегрітої пари для сушіння різних видів харчових продуктів. Показано значне збільшення інтенсивності і ефективності процесу сушіння порівняно з традиційними методами, а також якісні зміни продукції. В работе представлены основные результаты исследований использования перегретого пара для сушки разных видов пищевых продуктов. Показано значительное увеличение интенсивности и эффективности процесса сушки сравнительно с традиционными методами, а также качественные изменениями продукции. The basic results of researches of the use of the overheated steam are in-process presented for drying of different types of food foods. The considerable increase of intensity and efficiency of process of drying is shown comparatively with traditional methods, and also quality the changes of products. |
|
Date |
2012-12-20T12:15:52Z
2012-12-20T12:15:52Z 2012 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Шутюк, В. В. Перспективи використання перегрітої пари в харчовій промисловості / В. В. Шутюк, С. М. Василенко, О. С. Бессараб // Food science, engineering and technologies : Наукової конференції, 19-20 октября 2012. - Т. LIX. - С. 994-996.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4719 |
|
Language |
other
|
|