Запис Детальніше

Перспективи використання перегрітої пари в харчовій промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективи використання перегрітої пари в харчовій промисловості
Перспективы использования перегретого пара в пищевой промышленности
Prospects of the use of the overheated steam are in food industry
 
Creator Шутюк, В. В.
Шутюк, В. В.
Shutyuk, V.
Василенко, С. М.
Василенко, С. М.
Vasylenko, S.
Бессараб, О. С.
Бессараб, А. С.
Bessarab, O.
 
Subject сушіння
перегріта пара
жом цукрового буряка
локшина
рис
солод
сушка
перегретый пар
жом сахарной свеклы
азиатская лапша
рис
солод
drying
overheated steam
bagasse of sugar beet
asian noodle
rice
malt
 
Description В роботі представлені основні результати досліджень використання перегрітої
пари для сушіння різних видів харчових продуктів. Показано значне збільшення інтенсивності і ефективності процесу сушіння порівняно з традиційними методами, а також якісні зміни продукції.
В работе представлены основные результаты исследований использования перегретого пара для сушки разных видов пищевых продуктов. Показано значительное увеличение интенсивности и эффективности процесса сушки сравнительно с традиционными методами, а также качественные изменениями продукции.
The basic results of researches of the use of the overheated steam are in-process presented for drying of different types of food foods. The considerable increase of intensity and efficiency of process of drying is shown comparatively with traditional methods, and also quality the changes of products.
 
Date 2012-12-20T12:15:52Z
2012-12-20T12:15:52Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Шутюк, В. В. Перспективи використання перегрітої пари в харчовій промисловості / В. В. Шутюк, С. М. Василенко, О. С. Бессараб // Food science, engineering and technologies : Наукової конференції, 19-20 октября 2012. - Т. LIX. - С. 994-996.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4719
 
Language other