Запис Детальніше

Вплив якості води на ефективність екстракції стевії (Stevia rebaudiana bertoni)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив якості води на ефективність екстракції стевії (Stevia rebaudiana bertoni)
Влияние качества воды на эффективность экстракции стевии (Stevia rebaudiana bertoni)
Effect of water quality on the extraction efficiency of Stevia (Stevia rebaudiana bertoni)
 
Creator Роїк, М. В.
Роик, Н. В.
Roik, M.
Кузнєцова, І. В.
Кузнецова, И. В.
Kuznetsova, I.
Бондар, М. В.
Бондарь, Н. В.
Bondar, M.
Ложкін, М. М.
Ложкин, М. Н.
Lozhkin, M.
 
Subject вода
стевія
глікозид
екстракція
якість
раціональне харчування
вода
стевия
гликозид
экстракция
качество
рациональноепитания
water
stevia
glycoside
extraction
quality
rational nutrition
 
Description Стевія є однією із перспективних культур для її переробляння на концентрати,
які мають низьку калорійну та фармакологічну дію. Завдяки своїм
властивостям концентрати мають особливе значення для щоденного харчування людей, хворих на різні форми цукрового діабету та людей, які обмежують вживання вуглеводневих. Це викликає особливу увагу до якості готового продукту. Одним із основних чинників, які впливають на якісні показники продуту, є використання екстрагенту (води). У роботі вивчено ефективність використання підготовленої води в екстракції стевії-сировини, за розробленою технологією.
Стевия является одной из перспективных культур для ее переработки на концентраты, которые имеют низкую калорийную и фармакологическое действие. Благодаря своїм свойствам концентраты имеют особое значение для ежедневного питания людей, больных различными формами сахарного диабета и людей, которые ограничивают применение углеводородных. Это вызывает особое внимание к качеству готового продукта. Одним из основных факторов, которые влияют на качественные показатели продуты, является использование экстрагента (воды). В работе изучена эффективность использования подготовленной воды в экстракции стевии-сырья, по разработанной технологии.Stevia is one of the promising crop for her on processing and concentrated
products that have a low calorie and fennokologiya action Thanks to properties and
concentrated products have special meaning for the daily meals of people with various
forms of diabetes and people who restrict the use of vuglevodniy. This causes
special attention to the quality of the finished product One of the main factors that affcct
the quality of the product is to use indicators ekstragenty (water). In the studied
the effectiveness of using prepared water in extraction of Stevia-raw materials for the
technolog)'.
 
Date 2012-12-20T12:36:40Z
2012-12-20T12:36:40Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Роїк, М. В. Вплив якості води на ефективність екстракції стевії (Stevia rebaudiana bertoni)/ М. В. Роїк, І. В. Кузнєцова, М. В. Бондар, М. М. Ложкін //Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. – С. 35-36.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4721
 
Language other