Запис Детальніше

Дослідження способів зниження інфікування напівпродуктів у виробництві спирту із крохмалевмісної сировини

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження способів зниження інфікування напівпродуктів у виробництві спирту із крохмалевмісної сировини
Исследование способов снижения инфицирования полупродуктов в производстве спирта из крохмалсодержащего сырья
Study ways to reduce infection semiproducts in the production of alcohol from starch raw
 
Creator Карпенкова, Є. А.
Карпенкова, Е. А.
Karpenkovа, E.
Шиян, П. Л.
Шиян, П. Л.
Shiyan, P.
Мудрак, Т. О.
Мудрак, Т. Е.
Mudrak, T.
Кириленко, Р. Г.
Кириленко, Р. Г.
Kyrylenko, R.
Бондар, М. В.
Бондарь, Н. В.
Bondar, M.
 
Subject інфекція
инфекция
infection
напівпродукти
мікроорганізми
бродіння
полупродукты
микроорганизмы
брожение
intermediates
microorganisms
fermentation
 
Description Для ефективного зниження рівня мікробної контамінації напівпродуктів спиртового виробництва необхідний препарат, що має широкий спектр антимікробної дії, але при цьому не впливає негативно на клітини дріжджів.
Подібне поєднання практично нездійсненне, тому необхідно інтенсифікувати пошук шляхів вирішення проблеми інфікування у спиртовій галузі. Одним із таких напрямків є використання антимікробних препаратів на
ранніх стадіях виробництва — до внесення дріжджів.
Для эффективного снижения уровня микробной контаминации полупродуктов спиртового производства необходим препарат, имеющий широкий спектр антимикробного действия, но при этом не влияет отрицательно на клетки дрожжей.Подобное сочетание практически неосуществимо, поэтому необходимо интенсифицировать поиск путей решения проблемы инфицирования в спиртовой отрасли. Одним из таких направлений является использование антимикробных препаратов на ранних стадиях производства - до внесения дрожжей.To effectively reduce microbial contamination semiproducts alcohol production required a drug that has a broad spectrum antimicrobial action, but it does not adversely affect yeast cells.This combination is almost impossible, so it is necessary to intensify the search for solutions to the problem of infection in the alcohol industry. One of these areas is the use of antimicrobials in the early stages of production - to make yeast.
 
Date 2012-12-20T12:41:42Z
2012-12-20T12:41:42Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Карпенкова, Є. А. Дослідження способів зниження інфікування напівпродуктів у виробництві спирту із крохмалевмісної сировини / Є. А. Карпенкова, П. Л. Шиян, Т. О. Мудрак, Р. Г. Кириленко, М. В. Бондар // „Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті”: програма і матеріали 75-ї міжнародної наук. конференції молодих вчених, аспірантів і студентів. (Київ, НУХТ, 13-14 квітня 2009 р.) Ч. 2 / К. : НУХТ, 2009.– С. 192.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4722
 
Language other