Дослідження процесу конвективного і мікрохвильового сушіння плодів глоду
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження процесу конвективного і мікрохвильового сушіння плодів глоду
Исследование процесса конвективной и микроволновой сушки плодов боярышника Study of the process of convection and microwave drying fruits of hawthorn |
|
Creator |
Шоронова, М. О.
Шоронова, М. О. Schoronova, М. Ражик, І. С. Ражик, І. С. Rаchyk, І. Дубковецький, І. В. Дубковецкий, И. В. Dubkoveckiy, I. Євчук, Я. В. Евчук, Я. В. Yevchuk, Ja. Малежик, І. Ф. Малежик, И. Ф. Malezhik, I. |
|
Subject |
конвективне
конвективная convective мікрохвильове сушіння глоду вуглеводи аскорбінова кислота та поліфенольні сполуки микроволновая сушка боярышника углеводы аскорбиновая кислота и полифенольные соединения microwave drying of hawthorn carbohydrates ascorbic acid and polyphenolic compounds |
|
Date |
2012-12-20T13:02:53Z
2012-12-20T13:02:53Z 2012 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Дубковецький, І. В. Дослідження процесу конвективного зневоднення
глоду / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук, М. О. Шоронова, І. С. Ражик // Сучасні
технології та обладнання харчових виробництв : міжнар. наук.-техн. конф. – 2011. - С. 34.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4726 |
|
Language |
other
|
|