Запис Детальніше

Дослідження процесу конвективного і мікрохвильового сушіння плодів глоду

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження процесу конвективного і мікрохвильового сушіння плодів глоду
Исследование процесса конвективной и микроволновой сушки плодов боярышника
Study of the process of convection and microwave drying fruits of hawthorn
 
Creator Шоронова, М. О.
Шоронова, М. О.
Schoronova, М.
Ражик, І. С.
Ражик, І. С.
Rаchyk, І.
Дубковецький, І. В.
Дубковецкий, И. В.
Dubkoveckiy, I.
Євчук, Я. В.
Евчук, Я. В.
Yevchuk, Ja.
Малежик, І. Ф.
Малежик, И. Ф.
Malezhik, I.
 
Subject конвективне
конвективная
convective
мікрохвильове сушіння глоду
вуглеводи
аскорбінова кислота та поліфенольні сполуки
микроволновая сушка боярышника
углеводы
аскорбиновая кислота и полифенольные соединения
microwave drying of hawthorn
carbohydrates
ascorbic acid and polyphenolic compounds
 
Date 2012-12-20T13:02:53Z
2012-12-20T13:02:53Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Дубковецький, І. В. Дослідження процесу конвективного зневоднення глоду / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук, М. О. Шоронова, І. С. Ражик // Сучасні технології та обладнання харчових виробництв : міжнар. наук.-техн. конф. – 2011. - С. 34.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4726
 
Language other