Запис Детальніше

Дослідження процесу мікрохвильового зневоднення глоду

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження процесу мікрохвильового зневоднення глоду
Исследование процесса микроволнового обезвоживание боярышника
Investigation of the process of a microwave dehydration hawthorn
 
Creator Дубковецький, І. В.
Дубковецкий, И. В.
Dubkoveckiy, I.
Малежик, І. Ф.
Малежик, И. Ф.
Malezhik, I.
Євчук, Я. В.
Евчук, Я. В.
Yevchuk, Ja.
 
Subject Мікрохвильове сушіння глоду, вуглеводи, аскорбінова кислота та поліфенольні сполуки.
Микроволновая сушка боярышника, углеводы, аскорбиновая кислота и полифенольные соединения.
Microwave drying of hawthorn, carbohydrates, ascorbic acid and polyphenolic compounds.
 
Description Наведено результати зміни хімічного складу плодів глоду в процесі мікрохвильового сушіння при потужності магнетрону – 300, 500, 700 і 1000 Вт.
Приведены результаты изменения химического состава плодов боярышника в процессе микроволновой сушки при мощности магнетрона - 300, 500, 700 и 1000 Вт.
Given the results of changes of the chemical composition of fruits of hawthorn in the process of a microwave drying at the power of the magnetron - 300, 500, 700 and 1000 watts.
 
Publisher Харчова промисловість
 
Date 2012-12-21T07:54:27Z
2012-12-21T07:54:27Z
2012
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4733
 
Language other
 
Relation Випуск 13;С. 127-133