Дослідження процесу мікрохвильового зневоднення глоду
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження процесу мікрохвильового зневоднення глоду
Исследование процесса микроволнового обезвоживание боярышника Investigation of the process of a microwave dehydration hawthorn |
|
Creator |
Дубковецький, І. В.
Дубковецкий, И. В. Dubkoveckiy, I. Малежик, І. Ф. Малежик, И. Ф. Malezhik, I. Євчук, Я. В. Евчук, Я. В. Yevchuk, Ja. |
|
Subject |
Мікрохвильове сушіння глоду, вуглеводи, аскорбінова кислота та поліфенольні сполуки.
Микроволновая сушка боярышника, углеводы, аскорбиновая кислота и полифенольные соединения. Microwave drying of hawthorn, carbohydrates, ascorbic acid and polyphenolic compounds. |
|
Description |
Наведено результати зміни хімічного складу плодів глоду в процесі мікрохвильового сушіння при потужності магнетрону – 300, 500, 700 і 1000 Вт.
Приведены результаты изменения химического состава плодов боярышника в процессе микроволновой сушки при мощности магнетрона - 300, 500, 700 и 1000 Вт. Given the results of changes of the chemical composition of fruits of hawthorn in the process of a microwave drying at the power of the magnetron - 300, 500, 700 and 1000 watts. |
|
Publisher |
Харчова промисловість
|
|
Date |
2012-12-21T07:54:27Z
2012-12-21T07:54:27Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4733
|
|
Language |
other
|
|
Relation |
Випуск 13;С. 127-133
|
|