Запис Детальніше

Закономірності процесу мікрохвильового сушіння глоду

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Закономірності процесу мікрохвильового сушіння глоду
Закономерности процесса микроволнового сушки боярышника
Regularities of the process of a microwave drying of hawthorn
 
Creator Дубковецький, І. В.
Дубковецкий, И. В.
Dubkoveckiy, I.
Малежик, І. Ф.
Малежик, И. Ф.
Malezhik, I.
Євчук, Я. В.
Евчук, Я. В.
Yevchuk, Ja.
 
Subject мікрохвильове сушіння глоду
микроволновая сушка боярышника
microwave drying of hawthorn
вуглеводи
аскорбінова кислота та поліфенольні сполуки
углеводы
аскорбиновая кислота и полифенольные соединения
carbohydrates
ascorbic acid and polyphenolic compounds
 
Date 2012-12-21T08:42:59Z
2012-12-21T08:42:59Z
2011
 
Type Thesis
 
Identifier Дубковецький, І. В. Закономірності процесу мікрохвильового сушіння глоду / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : матеріали Всеукраїнській науково-практичної конференції. - Харків, 2011. – С. 23-24.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4740
 
Language other