Запис Детальніше

Дослідження процесу мікрохвильового сушіння глоду

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження процесу мікрохвильового сушіння глоду
Исследование процесса микроволнового сушки боярышника
Investigation of the process of a microwave drying of hawthorn
 
Creator Дубковецький, І. В.
Дубковецкий, И. В.
Dubkoveckiy, I.
Малежик, І. Ф.
Малежик, И. Ф.
Malezhik, I.
Євчук, Я. В.
Евчук, Я. В.
Yevchuk, Ja.
 
Subject Мікрохвильове сушіння глоду, вуглеводи, аскорбінова кислота та поліфенольні сполуки.
Микроволновая сушка боярышника, углеводы, аскорбиновая кислота и полифенольные соединения.
Microwave drying of hawthorn, carbohydrates, ascorbic acid and polyphenolic compounds.
 
Publisher Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції “Сучасні технології та обладнання харчових виробництв”. – Тернопіль
 
Date 2012-12-21T08:48:02Z
2012-12-21T08:48:02Z
2011
 
Type Thesis
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4741
 
Language other
 
Relation С. 32–33;