Запис Детальніше

Стадії життєвого циклу якості продукції на підприємстві

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Стадії життєвого циклу якості продукції на підприємстві
Стадии жизненного цыкла качества продукции на предприятии
Perfomance evaluation of the vise aimd at product quality improvement
 
Creator Труш, Ю. Л.
Труш, Ю. Л.
Trush, U.
 
Subject якість
качество
quality
якість продукції
підприємство
хлібопекарська галузь
показники
внутрішні фактори
ефективність
качество продукции
предприятия
хлебопекарная отрасль
показатели
внешние факторы
эффективность
quality of products
enterprise
bakery sector
indexes
internal factors
efficiency
 
Description В тезах досліджено стадії життєвого циклу якості продукції, для удосконалення процесу управління якістю на підприємствах хлібобулочної галузі. Розглянуто основні показники економічної ефективності якості продукції, а також внутрішні фактори, що впливають на формування та динаміку її зміни.
В тезах исследовано стадии жизненного цикла качества продукции для ёё и усовершенствования процесса управления качества на предприятиях хлебопекарной отрасли. Рассмотрено основные показатели экономической эффективности качества продукции, а также внешние факторы, которые влияют на формирования и динамику ее отклонения.
The performance evaluation of the vise of product quality improvement, aimed at quality management perfection in bakery sector, is researched in the article. The main economic efficiency indexes of product quality are considered along with the internal factors which influence its formations and time history.
 
Publisher Всеукраїнська науково-практична конференція
 
Date 2012-12-21T08:54:27Z
2012-12-21T08:54:27Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4742
 
Language other