Оцінка фізико-хімічних показників препаратів рідких желатинів, які використовуються у виноробстві
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Оцінка фізико-хімічних показників препаратів рідких желатинів, які використовуються у виноробстві
Evaluation of physico-chemical parameters of liquid gelatin preparations used in winemaking Оценка физико-химических показателей препаратов жидких желатинов, используемых в виноделии |
|
Creator |
Чурсіна, О. О.
Гержикова, В. Г. Бабич, І. М. Chursina, O. Gerjikova, V. Babich, I. Чурсина, О. А. Гержикова, В. Г. Бабич, И. М. |
|
Subject |
желатин
gelatin желатин танін колоїдні помутніння фенольні речовини столові виноматеріали tannin colloidal haze phenolic substances table wine materials танин коллоидные помутнения фенольные вещества столовые виноматериалы |
|
Description |
Приведены результаты исследования по изучению физико-химических свойств препаратов жидких желатинов. Показано, что эффективность их взаимодействия с танинами определяется молекулярной массой белковых фракций, которая зависит от степени гидролиза желатина. Важными характеристиками жидких желатинов являются показатель динамической вязкости и содержание пролина. Разработаны требования для оценки качества препаратов жидких желатинов.The results of a study on the physico-chemical properties of the liquid gelatin preparations. Shown that the effectiveness of their interactions with tannins determined molecular weight protein fraction, which depends on the degree of hydrolysis of gelatin. The important characteristics of liquid gelatin is an indicator of the dynamic viscosity and the content of proline. The requirements for quality products liquid gelatin. Наведено результати дослідження з вивчення фізико-хімічних властивостей препаратів рідких желатину. Показано, що ефективність їх взаємодії з танінами визначається молекулярною масою білкових фракцій, яка залежить від ступеня гідролізу желатину. Важливими характеристиками рідких желатину є показник динамічної в'язкості і вміст проліну. Розроблено вимоги для оцінки якості препаратів рідких желатин.
|
|
Date |
2012-12-21T09:34:33Z
2012-12-21T09:34:33Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Чурсіна, О. О. Оцінка фізико-хімічних показників препаратів рідких желатинів, які використовуються у виноробстві/ О. О. Чурсіна, В. Г. Гержикова, І. М. Бабич//Виноделие. Cб. науч. тр. НИВиВ “Магарач”. Т.ХХХVІІ. – Ялта. – 2007. – С. 100-103.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4746 |
|
Language |
other
|
|