Запис Детальніше

Основні проблеми покращення технологічної якості буряків на стадії транспортування

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Основні проблеми покращення технологічної якості буряків на стадії транспортування
Основные проблемы улучшения технологического качества свеклы на стадии транспортировки
The main problems of technological improvement as beets under transportation
 
Creator Хоменко, О. І.
Хоменко, А. И.
Homenko, O.
Пушанко, М. М.
Пушанко, Н. Н.
Pushanko, M.
 
Subject Цукрові буряки, транспортування, очищення.
Сахарная свекла, транспортировка, очистка.
Sugar beet, transportation, cleaning.
 
Description Стаття присвячена огляду питань, пов'язаних з очищенням бурякової сировини на стадії транспортування до заводу. Наведено основні напрямки вирішення даної проблеми. Статья посвящена обзору вопросов, связанных с очисткой свекловичного сырья на стадии транспортировки до завода. Приведены основные направления решения данной проблемы. The paper reviews issues related to the cleaning of raw beet under transportation to the factory. The basic directions of solving this problem.
 
Publisher Наукові праці НУХТ
 
Date 2012-12-21T11:04:19Z
2012-12-21T11:04:19Z
2009
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4779
 
Language uk_UK