Основні проблеми покращення технологічної якості буряків на стадії транспортування
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Основні проблеми покращення технологічної якості буряків на стадії транспортування
Основные проблемы улучшения технологического качества свеклы на стадии транспортировки The main problems of technological improvement as beets under transportation |
|
Creator |
Хоменко, О. І.
Хоменко, А. И. Homenko, O. Пушанко, М. М. Пушанко, Н. Н. Pushanko, M. |
|
Subject |
Цукрові буряки, транспортування, очищення.
Сахарная свекла, транспортировка, очистка. Sugar beet, transportation, cleaning. |
|
Description |
Стаття присвячена огляду питань, пов'язаних з очищенням бурякової сировини на стадії транспортування до заводу. Наведено основні напрямки вирішення даної проблеми. Статья посвящена обзору вопросов, связанных с очисткой свекловичного сырья на стадии транспортировки до завода. Приведены основные направления решения данной проблемы. The paper reviews issues related to the cleaning of raw beet under transportation to the factory. The basic directions of solving this problem.
|
|
Publisher |
Наукові праці НУХТ
|
|
Date |
2012-12-21T11:04:19Z
2012-12-21T11:04:19Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4779
|
|
Language |
uk_UK
|
|