Запис Детальніше

Влияние трехвалентного железа при обработке виноматериалов

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Влияние трехвалентного железа при обработке виноматериалов
Вплив тривалентного заліза при обробці виноматеріалів
The influence of ferric iron in the processing of wine
 
Creator Бабич, И. М.
Бабич, І. М.
Babich, I.
Гречко, Н. Я.
Гречко, Н. Я.
Grechko, N.
Бондар, Н. В.
Бондар, М. В.
Bondar, M.
 
Subject Помутнение, железо, виноматериалы, стабилизация.
Помутніння , залізо, виноматеріали, стабілізація.
Turbidity, iron, wine, stabilization.
 
Description Целью работы явилось исследование влияния трехвалентного железа при обработке виноматериалов препаратами жидких желатинов в сочетании с бентонитом.
Метою роботи було дослідження впливу тривалентного заліза при обробці виноматеріалів препаратами рідких желатину в поєднанні з бентонітом.
The aim of the work was to study the influence of ferric iron when handling liquid gelatin wine preparations in combination with bentonite.
 
Publisher Материалы ХІ Международной научно-практической конференции «Инновационные технологии в пищевой промышленности»
 
Date 2012-12-21T12:04:17Z
2012-12-21T12:04:17Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4792
 
Language other
 
Relation С.31;