Вплив антисептиків на технохімічні показники спиртових бражок у технології спирту із крохмалевмісної сировини
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив антисептиків на технохімічні показники спиртових бражок у технології спирту із крохмалевмісної сировини
Влияние антисептиков на технохимические показатели спиртовых бражок в технологии спирта с крохмалсодержащего сырья Effect of antiseptics on technochemical indicators of alcohol in technology brazhok alcohol from starch raw |
|
Creator |
Гулий, І. С.
Гулый, И. С. Gulyy, I. Шиян, П. Л. Шиян, П. Л. Shiyan, P. Домарецький, В. О. Домарецкий, В. А. Domareckij, V. Мудрак, Т. О. Мудрак, Т. Е. Mudrak, T. Фіщенко, А. М. Фищенко, А. Н. Fischenko, A. Бондар, М. В. Бондарь, Н. В. Bondar, M. Єрмакова, Г. В. Ермакова, Г. В. Ermakova, G. Маринченко, В. О. Маринченко, В. О. Marynchenko, V. |
|
Subject |
антисептик
спирт крохмалевмісна сировина молочнокислі бактерії антисептик спирт крахмалосодержащие сырье молочнокислые бактерии antiseptic alcohol starch raw material lactic acid bacteria |
|
Description |
Нами проведені дослідження антимікробних препаратів (антисептиків), здатних пригнічувати розвиток інфікуючої мікрофлори. В ході роботи досліджували дію антисептиків Акватон - 10, Вазин, формалін, антибіотик Дестіферм PG та визначали їх оптимальні концентрації, при яких забезпечується максимальне пригнічення розвитку контамінуючої мікрофлори і зберігається висока бродильна активність дріжджів.
Нами проведены исследования антимикробных препаратов (антисептиков), способных подавлять развитие инфицирующей микрофлоры. В ходе работы исследовали действие антисептиков Акватон - 10, Вазин, формалин, антибиотик Дестиферм PG и определяли их оптимальные концентрации, при которых обеспечивается максимальное подавление развития контаминирующей микрофлоры и сохраняется высокая бродильная активность дрожжей. We investigated antimicrobial (antiseptic) able to suppress the development of infective microorganisms. In the course of the investigated effect of antiseptics Akvaton - 10 Vazyn, formalin, antibiotic Destiferm PG and determined their optimal concentrations, which provide maximal inhibition of contaminating microflora and is a high fermentation activity of yeast. |
|
Date |
2012-12-21T12:22:36Z
2012-12-21T12:22:36Z 2001 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Гулий, І. С. Вплив антисептиків на технохімічні показники спиртових бражок у технології спирту із крохмалевмісної сировини / І. С. Гулий, П. Л. Шиян, В. А. Домарецький // Наукові праці УДУХТ. - 2001. - № 10, Ч. ІІ. – С. 22-23.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4796 |
|
Language |
other
|
|