Запис Детальніше

Вплив антисептиків на технохімічні показники спиртових бражок у технології спирту із крохмалевмісної сировини

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив антисептиків на технохімічні показники спиртових бражок у технології спирту із крохмалевмісної сировини
Влияние антисептиков на технохимические показатели спиртовых бражок в технологии спирта с крохмалсодержащего сырья
Effect of antiseptics on technochemical indicators of alcohol in technology brazhok alcohol from starch raw
 
Creator Гулий, І. С.
Гулый, И. С.
Gulyy, I.
Шиян, П. Л.
Шиян, П. Л.
Shiyan, P.
Домарецький, В. О.
Домарецкий, В. А.
Domareckij, V.
Мудрак, Т. О.
Мудрак, Т. Е.
Mudrak, T.
Фіщенко, А. М.
Фищенко, А. Н.
Fischenko, A.
Бондар, М. В.
Бондарь, Н. В.
Bondar, M.
Єрмакова, Г. В.
Ермакова, Г. В.
Ermakova, G.
Маринченко, В. О.
Маринченко, В. О.
Marynchenko, V.
 
Subject антисептик
спирт
крохмалевмісна сировина
молочнокислі бактерії
антисептик
спирт
крахмалосодержащие сырье
молочнокислые бактерии
antiseptic
alcohol
starch raw material
lactic acid bacteria
 
Description Нами проведені дослідження антимікробних препаратів (антисептиків), здатних пригнічувати розвиток інфікуючої мікрофлори. В ході роботи досліджували дію антисептиків Акватон - 10, Вазин, формалін, антибіотик Дестіферм PG та визначали їх оптимальні концентрації, при яких забезпечується максимальне пригнічення розвитку контамінуючої мікрофлори і зберігається висока бродильна активність дріжджів.
Нами проведены исследования антимикробных препаратов (антисептиков), способных подавлять развитие инфицирующей микрофлоры. В ходе работы исследовали действие антисептиков Акватон - 10, Вазин, формалин, антибиотик Дестиферм PG и определяли их оптимальные концентрации, при которых обеспечивается максимальное подавление развития контаминирующей микрофлоры и сохраняется высокая бродильная активность дрожжей.
We investigated antimicrobial (antiseptic) able to suppress the development of infective microorganisms. In the course of the investigated effect of antiseptics Akvaton - 10 Vazyn, formalin, antibiotic Destiferm PG and determined their optimal concentrations, which provide maximal inhibition of contaminating microflora and is a high fermentation activity of yeast.
 
Date 2012-12-21T12:22:36Z
2012-12-21T12:22:36Z
2001
 
Type Article
 
Identifier Гулий, І. С. Вплив антисептиків на технохімічні показники спиртових бражок у технології спирту із крохмалевмісної сировини / І. С. Гулий, П. Л. Шиян, В. А. Домарецький // Наукові праці УДУХТ. - 2001. - № 10, Ч. ІІ. – С. 22-23.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4796
 
Language other