Запис Детальніше

Екстракти із зернової сировини

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Екстракти із зернової сировини
Экстракты из зернового сырья
Extracts from grain raw
 
Creator Прибильський, В. Л.
Прибыльский, В. Л.
Pribylskiy, V.
Бойко, М. І.
Бойко, М. И.
Boyko, M.
Романова, З. М.
Романова, З. Н.
Romanova, Z.
Бондар, М. В.
Бондарь, Н. В.
Bondar, M.
 
Subject екстракт
экстракт
extract
зерно
тритікале
пшениця
зерно
тритикале
пшеница
corn
triticale
wheat
 
Description Екстракти із зернової сировини є продуктом переробки зернових культур будь-яких кондицій і можуть використовуватись в кондитерській,
хлібопекарській, харчоконцентратній, пивобезалкогольній, консервній та інших галузях харчової промисловості як антикристалізатор, підсолоджувач, пластифікатор та структуроутворювач. Як основна сировина для приготування зернових екстрактів використовується кукурудза,
пшениця, ячмінь, тритікале та інші культури. Прототипами нового продукту є солодові екстракти та крохмальна патока. Вміст в зернових екстрактах редукуючих речовин (основного показника) відповідає
крохмальній патоці. Істотною перевагою нового продукту є те, що на відміну від крохмальної патоки, яка містить лише вуглеводи зерновий екстракт має в своєму складі необхідні організму людині біологічно активні речовини.
Экстракты из зернового сырья являются продуктом переработки зерновых культур любых кондиций, их можно использовать в кондитерской, хлебопекарной, пищеконцентратной, пивобезалкогольной, консервной и других отраслях пищевой промышленности как антикристализатор, подсластитель, пластификатор и структурообразователь. Как основное сырье для приготовления зерновых экстрактов используется кукуруза, пшеница, ячмень, тритикале и другие культуры. Прототипами нового продукта являются солодовые экстракты и крахмальная патока. Содержание в зерновых экстрактах редуцирующих веществ (основного показателя) соответствует крахмальной патоке. Существенным преимуществом нового продукта является то, что на отличие от крахмальной патоки, которая содержит углеводы зерновой экстракт имеет в своем составе необходимые организму человеку иологическиактивные вещества.
Extracts from raw grain is the product of grain processing сultures any condition and can be used in confectionery, baking, food concentrates, beverages, canning and other sectors of the food industry as antykrystaliz, sweetener, and structure-plasticizer. As the main raw material for making cereal extracts used corn, wheat, barley, triticale and other crops. prototypes new product is malt extract starch and molasses. Content in cereals extracts of reducing substances (leading indicator) is responsible Starch molasses. A significant advantage of the new product is that on unlike starch syrup, which contains only carbohydrates cereal extract incorporates the necessary human body biologically active substances.
 
Date 2012-12-21T12:53:59Z
2012-12-21T12:53:59Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Екстракти із зернової сировини : Огляд. інформ. / В. Л. Прибильський, М. І. Бойко, З. М. Романова, М. В. Бондар. – К. : Науково-технічні розробки та інноваційні технології. - 2011. – С. 26.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4803
 
Language other