Запис Детальніше

Підготовка води для екстракції стевії

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підготовка води для екстракції стевії
Подготовка воды для экстракции стевии
Preparation of water extraction stevia
 
Creator Роїк, М. В.
Роик, Н. В.
Roik, M.
Кузнєцова, І. В.
Кузнецова, И. В.
Kuznetsova, I.
Бондар, М. В.
Бондарь, Н. В.
Bondar, M.
Ложкін, М. М.
Ложкин, М. Н.
Lozhkin, M.
 
Subject вода
стевія
глікозид
екстракція
якість
раціональне харчування
вода
стевия
гликозид
экстракция
качество
рациональное питания
water
stevia
glycoside
extraction
quality management food
 
Description В якості природного замінника цукру останнім часом у розвинутих країнах використовують стевіозид або концентрати стевії. Хімічний склад стевії обумовлює її лікувально-профілактичну здатність, що надає можливість її використовувати у щоденному раціоні людям, які обмежують вживання вуглеводів, або хворим на різні форми цукрового діабету. Виробництво концентратів стевії складається із ряду послідовних технологічних процесів, основним з яких є саме екстракція суміші
дитерпеноїдних глікозидів та біологічно-цінного комплексу. На якість отриманих концентратів значний вплив має якість води, що використовується при їх виробництві.
В качестве природного заменителя сахара последнее время в развитыхстранах используют стевиозид или концентраты стевии. химический составстевии обусловливает ее лечебно-профилактическую способность, предоставляющийвозможность ее использовать в ежедневном рационе людям, которые ограничиваютупотребление углеводов, или больным различными формами сахарного диабета. Производство концентратов стевии состоит из ряда последовательныхтехнологических процессов, основным из которых является именно экстракция смесидитерпеноидних гликозидов и биологически ценного комплекса. а качествополученных концентратов большое влияние оказывает качество воды,используется при их производстве.
As a natural sweetener recently developedcountries use stevioside or stevia concentrates. Chemical compositionStevia makes its preventive medical capability that providesthe possibility of its use in the daily diet of people who estrictcarbohydrate intake, or patients with various forms of diabetes.Stevia concentrate production consists of a series of sequentialprocesses, the main of which is precisely the extraction mixture glycosides and biologically valuable complex. The quality concentrate has a significant impact water quality thatused in their manufacture.
 
Date 2012-12-21T13:05:14Z
2012-12-21T13:05:14Z
2012
 
Type Other
 
Identifier Роїк, М. В. Підготовка води для екстракції стевії / М. В. Роїк, І. В. Кузнєцова, М. В. Бондар, М. М. Ложкін // Вода в харчовій промисловості : ІІІ-я міжнародна науково-практична конференція : тези доповідей. - 2012. - С. 104.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4806
 
Language other