Запис Детальніше

Підвищення ефективності використання насіння бобових у продуктах харчування

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підвищення ефективності використання насіння бобових у продуктах харчування
Повышение эффективности использования семян бобовых в продуктах питания
More efficient use of legume seeds in food products
 
Creator Арсеньєва, Л. Ю.
Арсеньева, Л. Ю.
Arsenieva, L.
Махинько, В. М.
Махинько, В. Н.
Makhynko, V.
Бондар, Н. П.
Бондарь, Н. П.
Bondar, N.
Борисенко, О. В.
Борисенко, Е. В.
Borysenko, O.
Хіврич, Б. І.
Хиврич, Б. И.
Hivrich, B.
 
Subject Антипоживні речовини, борошно з солоду бобових, хлібопекарське виробництво.
Антипитательные вещества, мука из солода бобовых, хлебопекарное производство.
Non-nutrient substances, flour out of legume malt, bread making.
 
Description У статті представлено результати дослідження використання борошна з солоду бобових у хлібопекарському виробництві. В статье представлены результаты исследования использования муки из солода бобовых в хлебопекарном производстве. The paper presents the research results of using of flour out of bean malt in the baking industry.
 
Publisher Научно-практическая конференция «Перспективные направления развития пищевой промышленности»: сборник научных статей, Одесса
 
Date 2012-12-24T07:49:22Z
2012-12-24T07:49:22Z
2004
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4831
 
Language uk_UK
 
Relation ;С. 10-15