Ферментативна активність борошна з насіння бобових культур та їх солодів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Ферментативна активність борошна з насіння бобових культур та їх солодів
Ферментативная активность муки с семян бобовых культур и их солода Enzymatic activity of flour out of legume seeds and their malt |
|
Creator |
Арсеньєва, Л. Ю.
Арсеньева, Л. Ю. Arsenieva, L. Борисенко, О. В. Борисенко, Е. В. Borysenko, O. Бондар, Н. П. Бондарь, Н. П. Bondar, N. Хіврич, Б. І. Хиврич, Б. И. Hivrich, B. Махинько, В. М. Махинько, В. Н. Makhynko, V. |
|
Subject |
ферментативна активність
ферментативная активность enzymatic activity борошно з солоду бобових хлібобулочні вироби мука с солода бобовых хлебобулочные изделия flour out of legume malt baked products |
|
Description |
Досліджено хімічний склад та ферментативну активність борошна з насіння та солоду сої, гороху, білого люпину. Исследован химический состав и ферментативная активность муки из семян и солода сои, гороха, белого люпина. The chemical composition and enzymatic activity of flour out of seeds and malt of soybean, pea and white lupine have been investigated.
|
|
Date |
2012-12-24T07:51:15Z
2012-12-24T07:51:15Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Ферментативна активність борошна з насіння бобових культур та їх солодів / Л. Ю. Арсеньсва, О. В. Борисенко, В. М. Махинько, Н. П. Бондар, Б. І. Хіврич // Харчова промисловість. - 2004. - Додаток до журналу № 3. - С. 90-91.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4835 |
|
Language |
uk_UK
|
|