Запис Детальніше

Ферментативна активність борошна з насіння бобових культур та їх солодів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ферментативна активність борошна з насіння бобових культур та їх солодів
Ферментативная активность муки с семян бобовых культур и их солода
Enzymatic activity of flour out of legume seeds and their malt
 
Creator Арсеньєва, Л. Ю.
Арсеньева, Л. Ю.
Arsenieva, L.
Борисенко, О. В.
Борисенко, Е. В.
Borysenko, O.
Бондар, Н. П.
Бондарь, Н. П.
Bondar, N.
Хіврич, Б. І.
Хиврич, Б. И.
Hivrich, B.
Махинько, В. М.
Махинько, В. Н.
Makhynko, V.
 
Subject ферментативна активність
ферментативная активность
enzymatic activity
борошно з солоду бобових
хлібобулочні вироби
мука с солода бобовых
хлебобулочные изделия
flour out of legume malt
baked products
 
Description Досліджено хімічний склад та ферментативну активність борошна з насіння та солоду сої, гороху, білого люпину. Исследован химический состав и ферментативная активность муки из семян и солода сои, гороха, белого люпина. The chemical composition and enzymatic activity of flour out of seeds and malt of soybean, pea and white lupine have been investigated.
 
Date 2012-12-24T07:51:15Z
2012-12-24T07:51:15Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Ферментативна активність борошна з насіння бобових культур та їх солодів / Л. Ю. Арсеньсва, О. В. Борисенко, В. М. Махинько, Н. П. Бондар, Б. І. Хіврич // Харчова промисловість. - 2004. - Додаток до журналу № 3. - С. 90-91.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4835
 
Language uk_UK