Запис Детальніше

Дослідження фракційного складу білкових речовин продуктів переробки насіння бобових та тіста з цими продуктами

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження фракційного складу білкових речовин продуктів переробки насіння бобових та тіста з цими продуктами
Исследования фракционного состава белковых веществ продуктов переработки семян бобовых и теста с этими продуктами
The study of fractional composition of proteins of products of processing of seeds of leguminous and test with these products
 
Creator Арсеньєва, Л. Ю.
Арсеньева, Л. Ю.
Arsenieva, L.
Борисенко, О. В.
Борисенко, О. В.
Borysenko, O.
Бондар, Н. П.
Бондарь, Н. П.
Bondar, N.
Махинько, В. М.
Махинько, В. Н.
Makhynko, V.
Хіврич, Б. І.
Хиврич, Б. И.
Hivrich, B.
Доценко, В. Ф.
Доценко, В. Ф.
Dotsenko, V.
 
Subject Білок, фракції, соя, горох, люпин, солод, тісто
Белок, фракции, соя, горох, люпин, солод, тесто.
Protein, fraction, soya, pea, lupin, malt, dough.
 
Description Досліджено фракційний склад білкових речовин продуктів переробки сої, гороху та люпину. Вивчено фракційний склад білків тіста з добавками цих продуктів. Исследован фракционный состав белковых веществ продуктов переработки сои, гороха и люпина. Изучен фракционный состав белков теста с добавками этих продуктов. Studied fractional composition of proteins, products of processing of a soya, peas, lupin. Studied fractional composition of proteins test with the addition of these products.
 
Publisher Вісник Національного технічного університету "ХПІ"
 
Date 2012-12-24T07:58:09Z
2012-12-24T07:58:09Z
2004
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4841
 
Language uk_UK
 
Relation 29;С. 78-84