Дослідження фракційного складу білкових речовин продуктів переробки насіння бобових та тіста з цими продуктами
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження фракційного складу білкових речовин продуктів переробки насіння бобових та тіста з цими продуктами
Исследования фракционного состава белковых веществ продуктов переработки семян бобовых и теста с этими продуктами The study of fractional composition of proteins of products of processing of seeds of leguminous and test with these products |
|
Creator |
Арсеньєва, Л. Ю.
Арсеньева, Л. Ю. Arsenieva, L. Борисенко, О. В. Борисенко, О. В. Borysenko, O. Бондар, Н. П. Бондарь, Н. П. Bondar, N. Махинько, В. М. Махинько, В. Н. Makhynko, V. Хіврич, Б. І. Хиврич, Б. И. Hivrich, B. Доценко, В. Ф. Доценко, В. Ф. Dotsenko, V. |
|
Subject |
Білок, фракції, соя, горох, люпин, солод, тісто
Белок, фракции, соя, горох, люпин, солод, тесто. Protein, fraction, soya, pea, lupin, malt, dough. |
|
Description |
Досліджено фракційний склад білкових речовин продуктів переробки сої, гороху та люпину. Вивчено фракційний склад білків тіста з добавками цих продуктів. Исследован фракционный состав белковых веществ продуктов переработки сои, гороха и люпина. Изучен фракционный состав белков теста с добавками этих продуктов. Studied fractional composition of proteins, products of processing of a soya, peas, lupin. Studied fractional composition of proteins test with the addition of these products.
|
|
Publisher |
Вісник Національного технічного університету "ХПІ"
|
|
Date |
2012-12-24T07:58:09Z
2012-12-24T07:58:09Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4841
|
|
Language |
uk_UK
|
|
Relation |
29;С. 78-84
|
|