Спосіб виробництва пшеничного хліба
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб виробництва пшеничного хліба
Способ производства пшеничного хлеба Method of production of wheat bread |
|
Creator |
Арсеньєва, Л. Ю.
Арсеньева, Л. Ю. Arsenieva, L. Бондар, Н. П. Бондарь, Н. П. Bondar, N. Махинько, В. М. Махинько, В. Н. Makhynko, V. Борисенко, О. В. Борисенко, Е. В. Borysenko, O. |
|
Subject |
Хліб, соя, горох, люпин, закваска
Хлеб, соя, горох, люпин, закваска. Bread, soya, pea, lupin, leaven. |
|
Description |
Спосіб приготування пшеничного тіста з внесенням білкової добавки (борошно з сої, гороху чи люпину) і молочнокислої закваски. Способ приготовления пшеничного теста с внесением белковой добавки (мука из сои, гороха или люпина) и молочнокислой закваски. Way of preparation of a wheat dough with the introduction of protein supplements (flour made from soy, peas or lupin) and lactic of yeast.
|
|
Publisher |
Бюлетень «Промислова власність»
|
|
Date |
2012-12-24T07:59:34Z
2012-12-24T07:59:34Z 2004 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4842
|
|
Language |
uk_UK
|
|
Relation |
№ 10;
|
|