Запис Детальніше

Спосіб виробництва пшеничного хліба

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб виробництва пшеничного хліба
Способ производства пшеничного хлеба
Method of production of wheat bread
 
Creator Арсеньєва, Л. Ю.
Арсеньева, Л. Ю.
Arsenieva, L.
Бондар, Н. П.
Бондарь, Н. П.
Bondar, N.
Махинько, В. М.
Махинько, В. Н.
Makhynko, V.
Борисенко, О. В.
Борисенко, Е. В.
Borysenko, O.
 
Subject Хліб, соя, горох, люпин, закваска
Хлеб, соя, горох, люпин, закваска.
Bread, soya, pea, lupin, leaven.
 
Description Спосіб приготування пшеничного тіста з внесенням білкової добавки (борошно з сої, гороху чи люпину) і молочнокислої закваски. Способ приготовления пшеничного теста с внесением белковой добавки (мука из сои, гороха или люпина) и молочнокислой закваски. Way of preparation of a wheat dough with the introduction of protein supplements (flour made from soy, peas or lupin) and lactic of yeast.
 
Publisher Бюлетень «Промислова власність»
 
Date 2012-12-24T07:59:34Z
2012-12-24T07:59:34Z
2004
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4842
 
Language uk_UK
 
Relation № 10;