Хлібобулочні вироби підвищеної біологічної цінності
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Хлібобулочні вироби підвищеної біологічної цінності
Хлебобулочные изделия повышенной биологической ценности Bakery products of high biological value |
|
Creator |
Арсеньєва, Л. Ю.
Арсеньева, Л. Ю. Arsenieva, L. Бондар, Н. П. Бондарь, Н. П. Bondar, N. Махинько, В. М. Махинько, В. Н. Makhynko, V. |
|
Subject |
хліб
хлеб bread біологічна цінність солод соя горох люпин закваска поліпшувач биологическая ценность солод соя горох люпин закваска улучшитель biological value malt soybean peas lupin leaven enhancer |
|
Description |
Запропоновано розробки пшеничного хліба підвищеної харчової цінності, збагаченого продуктами переробки сої, гороху і люпину. Предложены разработки пшеничного хлеба повышенной пищевой ценности, обогащенного продуктами переработки сои, гороха и люпина. Proposed development of a wheat bread of high food value, enriched products of processing of a soya, peas, lupin.
|
|
Date |
2012-12-24T08:01:03Z
2012-12-24T08:01:03Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Арсеньєва, Л. Ю. Хлібобулочні вироби підвищеної біологічної цінності / Л. Ю. Арсеньєва, Н. П. Бондар, В. М. Махинько // Наукові, науково-технічні та інноваційні розробки НУХТ. - 2008. - С. 3-4.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4844 |
|
Language |
uk_UK
|
|