Запис Детальніше

Хлібобулочні вироби підвищеної біологічної цінності

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Хлібобулочні вироби підвищеної біологічної цінності
Хлебобулочные изделия повышенной биологической ценности
Bakery products of high biological value
 
Creator Арсеньєва, Л. Ю.
Арсеньева, Л. Ю.
Arsenieva, L.
Бондар, Н. П.
Бондарь, Н. П.
Bondar, N.
Махинько, В. М.
Махинько, В. Н.
Makhynko, V.
 
Subject хліб
хлеб
bread
біологічна цінність
солод
соя
горох
люпин
закваска
поліпшувач
биологическая ценность
солод
соя
горох
люпин
закваска
улучшитель
biological value
malt
soybean
peas
lupin
leaven
enhancer
 
Description Запропоновано розробки пшеничного хліба підвищеної харчової цінності, збагаченого продуктами переробки сої, гороху і люпину. Предложены разработки пшеничного хлеба повышенной пищевой ценности, обогащенного продуктами переработки сои, гороха и люпина. Proposed development of a wheat bread of high food value, enriched products of processing of a soya, peas, lupin.
 
Date 2012-12-24T08:01:03Z
2012-12-24T08:01:03Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Арсеньєва, Л. Ю. Хлібобулочні вироби підвищеної біологічної цінності / Л. Ю. Арсеньєва, Н. П. Бондар, В. М. Махинько // Наукові, науково-технічні та інноваційні розробки НУХТ. - 2008. - С. 3-4.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4844
 
Language uk_UK