Запис Детальніше

Оптимізація композиції фруктово-зернових сумішей (мюслів) з використанням симплекс-методу

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оптимізація композиції фруктово-зернових сумішей (мюслів) з використанням симплекс-методу
Оптимизация композиции фруктово-зерновых смесей (мюсли) с использованием симплекс-метода
Optimization of the composition of fruit and cereal mixtures (muesli) with the use of the simplex method
 
Creator Махинько, Л. В.
Махинько, Л. В.
Makhynko, L.
Махинько, В. М.
Махинько, В. Н.
Makhynko, V.
Дорошенко, Є. В.
Дорошенко, Е. В.
Doroshenko, E.
 
Subject Мюслі, зернові пластівці, сушені фрукти, оптимізація, симплекс-метод.
Мюсли, зерновые хлопья, сушеные фрукты, оптимизация, симплекс-метод.
Muesli, cereals, dried fruits, optimization, simplex method.
 
Description Стаття присвячена проблемі удосконалення складу фруктово-зернових сумішей швидкого приготування (мюслів). Методами лінійного програмування (симплекс метод) оптимізовано склад фруктово-зернових сумішей за показниками вартості та калорійності. Запропоновано зернові композиції з сировини, наявної на ринку, а також з додаванням різних видів сушених фруктів. Статья посвящена проблеме совершенствования состава фруктово-зерновых смесей быстрого приготовления (мюсли). Методами линейного программирования (симплекс метод) оптимизирован состав фруктово-зерновых смесей по показателям стоимости и калорийности. Предложены зерновые композиции из сырья, имеющегося на рынке, а также с добавлением различных видов сушеных фруктов. The article is devoted to the problem of improvement of the structure of fruit and cereal mixtures of fast preparation (muesli). The methods of linear programming (simplex method) is optimized composition of fruit and cereal mixtures on indicators of the value and calories. Offered grain composition of the raw materials available on the market, and also with the addition of various kinds of dried fruit.
 
Publisher Харчова наука і технологія
 
Date 2012-12-24T08:02:28Z
2012-12-24T08:02:28Z
2012
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4845
 
Language uk_UK
 
Relation № 1 (18);С. 124-128