Запис Детальніше

Використання дикорослих харчових трав у хлібопеченні

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання дикорослих харчових трав у хлібопеченні
Использование дикорастущих пищевых трав в хлебопечении
The use of wild edible plants in bakery
 
Creator Махинько, В. М.
Махинько, В. Н.
Makhynko, V.
Даньшина, Л. О.
Даньшина, Л. А.
Danshyna, L.
Махинько, Л. В.
Махинько, Л. В.
Makhynko, L.
Бабіч, О. В.
Бабич, О. В.
Babich, O. V.
 
Subject хліб
хлеб
bread
збагачення
харчові волокна
вітаміни
обогащение
пищевые волокна
витамины
растения
supplementation
dietary fiber
vitamins
plants
 
Description У статті розглянуто можливість і перспективність використання дикорослих харчових трав для збагачення хлібобулочних виробів вітамінами і харчовими волокнами. В статье рассмотрена возможность и перспективность использования дикорастущих пищевых трав для обогащения хлебобулочных изделий витаминами и пищевыми волокнами. The article considers the possibilities and perspectives of use of wild edible plants for the enrichment of bakery products vitamins and dietary fiber.
 
Publisher Хранение и переработка зерна
 
Date 2012-12-24T08:08:37Z
2012-12-24T08:08:37Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Махинько, В. М. Використання дикорослих харчових трав у хлібопеченні / В. М. Махинько, Л. О. Даньшина, Л. В. Махинько, О. В. Бабич // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 1. - С. 55-57.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4850
 
Language uk_UK