Використання дикорослих харчових трав у хлібопеченні
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання дикорослих харчових трав у хлібопеченні
Использование дикорастущих пищевых трав в хлебопечении The use of wild edible plants in bakery |
|
Creator |
Махинько, В. М.
Махинько, В. Н. Makhynko, V. Даньшина, Л. О. Даньшина, Л. А. Danshyna, L. Махинько, Л. В. Махинько, Л. В. Makhynko, L. Бабіч, О. В. Бабич, О. В. Babich, O. V. |
|
Subject |
хліб
хлеб bread збагачення харчові волокна вітаміни обогащение пищевые волокна витамины растения supplementation dietary fiber vitamins plants |
|
Description |
У статті розглянуто можливість і перспективність використання дикорослих харчових трав для збагачення хлібобулочних виробів вітамінами і харчовими волокнами. В статье рассмотрена возможность и перспективность использования дикорастущих пищевых трав для обогащения хлебобулочных изделий витаминами и пищевыми волокнами. The article considers the possibilities and perspectives of use of wild edible plants for the enrichment of bakery products vitamins and dietary fiber.
|
|
Publisher |
Хранение и переработка зерна
|
|
Date |
2012-12-24T08:08:37Z
2012-12-24T08:08:37Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Махинько, В. М. Використання дикорослих харчових трав у хлібопеченні / В. М. Махинько, Л. О. Даньшина, Л. В. Махинько, О. В. Бабич // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 1. - С. 55-57.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4850 |
|
Language |
uk_UK
|
|