Запис Детальніше

Норми споживання хліба в різних країнах з погляду задоволення основних потреб організму

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Норми споживання хліба в різних країнах з погляду задоволення основних потреб організму
Нормы потребления хлеба в разных странах с точки зрения удовлетворения основных потребностей организма
The rates of consumption of bread in different countries from the point of view of meeting the basic needs of the organism
 
Creator Махинько, В. М.
Махинько, В. Н.
Makhynko, V.
Махинько, Л. В.
Махинько, Л. В.
Makhynko, L.
 
Subject Хліб, споживання, норми, потреба, білки, жири, вуглеводи, вітаміни, мінеральні речовини.
Хлеб, потребление, нормы, потребность, белки, жиры, углеводы, витамины, минеральные вещества.
Bread consumption, standards, requirements, proteins, fats, carbohydrates, vitamins, mineral substances.
 
Description У статті розглянуто норми споживання хлібобулочних виробів у різних країнах, проаналізовано їх харчову цінність та збалансованість за основними складовими. В статье рассмотрены нормы потребления хлебобулочных изделий в разных странах, проанализирована их пищевая ценность и сбалансированность по основным составляющим. The article considers the norm of consumption of bakery products in different countries, analysed their nutritional value and the balance on the main components.
 
Publisher Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 
Date 2012-12-24T08:10:41Z
2012-12-24T08:10:41Z
2010
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4853
 
Language uk_UK
 
Relation № 6;С. 8-11