Норми споживання хліба в різних країнах з погляду задоволення основних потреб організму
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Норми споживання хліба в різних країнах з погляду задоволення основних потреб організму
Нормы потребления хлеба в разных странах с точки зрения удовлетворения основных потребностей организма The rates of consumption of bread in different countries from the point of view of meeting the basic needs of the organism |
|
Creator |
Махинько, В. М.
Махинько, В. Н. Makhynko, V. Махинько, Л. В. Махинько, Л. В. Makhynko, L. |
|
Subject |
Хліб, споживання, норми, потреба, білки, жири, вуглеводи, вітаміни, мінеральні речовини.
Хлеб, потребление, нормы, потребность, белки, жиры, углеводы, витамины, минеральные вещества. Bread consumption, standards, requirements, proteins, fats, carbohydrates, vitamins, mineral substances. |
|
Description |
У статті розглянуто норми споживання хлібобулочних виробів у різних країнах, проаналізовано їх харчову цінність та збалансованість за основними складовими. В статье рассмотрены нормы потребления хлебобулочных изделий в разных странах, проанализирована их пищевая ценность и сбалансированность по основным составляющим. The article considers the norm of consumption of bakery products in different countries, analysed their nutritional value and the balance on the main components.
|
|
Publisher |
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
|
|
Date |
2012-12-24T08:10:41Z
2012-12-24T08:10:41Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4853
|
|
Language |
uk_UK
|
|
Relation |
№ 6;С. 8-11
|
|