Спосіб виробництва купажованого жиру
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб виробництва купажованого жиру
Способ производства купажованого жира Method of production of mixed fat |
|
Creator |
Пешук, Л. В.
Пешук, Л. В. Peshuk, L. Радзієвська, І. Г. Радзиевская, И. Г. Radzievska, I. |
|
Subject |
Технологія, купажування, жирнокислотний склад.
Технология, купажирование, жирнокислотный состав. Тechnology, blending, fatty acid composition. |
|
Description |
Спосіб виробництва купажованого жиру, що включає зважування рецептурних компонентів, нагрівання твердих жирів до температури на 5 – 8 ºС вище температури їх плавлення, рідких олій до температури 25 – 30 ºС, змішування компонентів за температури 35 – 40 ºС, який відрізняється тим, що рідкі олії використовують у кількості 45 – 50%, змішують компоненти протягом 10 – 15 хвилин і охолоджують суміш до температури 5 – 10 °С. Способ производства купажированного жира включает взвешивание рецептурных компонентов, нагрев твердых жиров до температуры на 5 - 8 º С выше температуры их плавления, жидких масел до температуры 25 - 30 º С, смешиване компонентов при температуре 35 - 40 º С, который отличается тем, что жидкие масла используют в количестве 45 - 50%, смешивают компоненты в течение 10 - 15 минут и охлаждают смесь до температуры 5 - 10 ° С. Method of mixed fat, including weighing prescription components, heating solid fat to a temperature of 5 - 8 º C above their melting temperatures, liquid oils to a temperature of 25 - 30 º C, the mixing of the components at 35 - 40 º C, wherein the liquid oil is used in an amount of 45 - 50%, mix ingredients for 10 - 15 minutes and cool the mixture to a temperature of 5 - 10 ° C.
|
|
Date |
2012-12-24T08:37:27Z
2012-12-24T08:37:27Z 2009 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4862
|
|
Language |
other
|
|
Relation |
Патент № 40194;Бюл. №6.
|
|