Запис Детальніше

Спосіб виробництва купажованого жиру

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб виробництва купажованого жиру
Способ производства купажованого жира
Method of production of mixed fat
 
Creator Пешук, Л. В.
Пешук, Л. В.
Peshuk, L.
Радзієвська, І. Г.
Радзиевская, И. Г.
Radzievska, I.
 
Subject Технологія, купажування, жирнокислотний склад.
Технология, купажирование, жирнокислотный состав.
Тechnology, blending, fatty acid composition.
 
Description Спосіб виробництва купажованого жиру, що включає зважування рецептурних компонентів, нагрівання твердих жирів до температури на 5 – 8 ºС вище температури їх плавлення, рідких олій до температури 25 – 30 ºС, змішування компонентів за температури 35 – 40 ºС, який відрізняється тим, що рідкі олії використовують у кількості 45 – 50%, змішують компоненти протягом 10 – 15 хвилин і охолоджують суміш до температури 5 – 10 °С. Способ производства купажированного жира включает взвешивание рецептурных компонентов, нагрев твердых жиров до температуры на 5 - 8 º С выше температуры их плавления, жидких масел до температуры 25 - 30 º С, смешиване компонентов при температуре 35 - 40 º С, который отличается тем, что жидкие масла используют в количестве 45 - 50%, смешивают компоненты в течение 10 - 15 минут и охлаждают смесь до температуры 5 - 10 ° С. Method of mixed fat, including weighing prescription components, heating solid fat to a temperature of 5 - 8 º C above their melting temperatures, liquid oils to a temperature of 25 - 30 º C, the mixing of the components at 35 - 40 º C, wherein the liquid oil is used in an amount of 45 - 50%, mix ingredients for 10 - 15 minutes and cool the mixture to a temperature of 5 - 10 ° C.
 
Date 2012-12-24T08:37:27Z
2012-12-24T08:37:27Z
2009
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4862
 
Language other
 
Relation Патент № 40194;Бюл. №6.