Запис Детальніше

Нові ковбаси з м’ясом птиці

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Нові ковбаси з м’ясом птиці
Новые колбасы с мясом птицы
New sausages with meat of bird
 
Creator Пешук, Л. В.
Пешук, Л. В.
Peshuk, L.
Радзієвська, І. Г.
Радзиевская, И. Г.
Radzievska, I.
 
Subject варена ковбаса
термін зберігання
анти окиснення
гірчична олія
вареная колбаса
хранения
анти окисления
boiled sausage
shelf life
anti-oxidation
mustard oil
 
Description В результаті проведеної роботи знайдено технологічне рішення використання нерафінованої гірчичної олії у виробництві варених структурованих ковбас на основі м'яса птиці. Використання гірчичної олії у рецептурі варених ковбас підвищує стійкість фаршу до окиснювального псування та покращує біологічну цінність продукту за рахунок кращої збалансованості жирнокислотного складу. Термін зберігання таких ковбас подовжується з 5 до 7 днів без погіршення функціонально-технологічних показників готового продукту.В результате проведенной работы найдено технологическое решение использование нерафинированного горчичного масла в производстве вареных структурированных колбас на основе мяса птицы. Использование горчичного масла в рецептуре вареных колбас повышает устойчивость фарша к окислительного порчи и улучшает биологическую ценность продукта за счет лучшей сбалансированности жирнокислотного состава. Срок хранения таких колбас продлевается с 5 до 7 дней без ухудшения функционально-технологических показателей готового продукта.As a result of this work found a technological solution using crude mustard oil in the production of cooked sausages structured based poultry. Use of mustard oil in the recipe cooked sausages increases resistance to oxidative damage mince and improves the biological value of the product due to a better balance of fatty acid composition. Shelf life of sausages extended from 5 to 7 days without compromising functional and technological parameters of the product.
 
Contributor горчичное масло
 
Date 2012-12-24T10:51:06Z
2012-12-24T10:51:06Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Пешук, Л. В. Нові ковбаси з м’ясом птиці / Л. В. Пешук, І. Г. Радзієвська // Мясной бизнес. - 2011. - № 1. - С. 67–69.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4893
 
Language other