Запис Детальніше

Комбіновані жирові продукти: дослідження споживчих властивостей при використанні для виготовлення кондитерських виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Комбіновані жирові продукти: дослідження споживчих властивостей при використанні для виготовлення кондитерських виробів
Комбинированные жировые продукты: исследование потребительских свойств при использовании для изготовления кондитерских изделий
Combined fatty foods: research of consumer properties at the use for making of pastry wares
 
Creator Радзієвська, І. Г.
Радзиевская, И. Г.
Radzievska, I.
 
Subject Комбіновані жирові продукти, пероксидне число, споживчі характеристики.
Комбинированные жировые продукты, перекисное число, потребительские характеристики.
Combined fatty foods, peroxide number, consumer characteristics.
 
Description Жири є важливим компонентом раціону людини, вони забезпечують організм енергетичним та пластичним матеріалом. Серед них значне місце займають так звані комбіновані жири, до складу яких входять рослинні і тваринні жири. В залежності від призначення комбіновані жири можуть безпосередньо вживатись в їжу, це – маргарини, використовуватись для випікання або в якості кулінарного жиру, який піддається термічній обробці. Зважаючи на те, що потреба в наведених комбінованих жирових продуктах постійно зростає, проблема їх якості стає все більш актуальною, головним чином через наявність в їхньому складі рослинних олій, які швидко окиснюються. Жиры являются важным компонентом рациона человека, они обеспечивают организм энергетическим и пластическим материалом. Среди них значительное место занимают так называемые комбинированные жиры, в состав которых входят растительные и животные жиры. В зависимости от назначения комбинированные жиры могут непосредственно использоваться в пищу, это - маргарины, использоваться для выпечки или в качестве кулинарного жира, который подвергается термической обработке. Несмотря на то, что потребность в приведенных комбинированных жировых продуктах постоянно, проблема их качества становится все более актуальной, главным образом из-за наличия в их составе растительных масел, которые быстро окисляются.Fats are an essential component of the human diet, they provide the body with energy and plastic material. Among them a significant place occupied by the so-called combined fats, which include vegetable and animal fats. Depending on the purpose of combined fats can be directly used as food, it is - margarine, used in baking or as a cooking oil, which is subjected to heat treatment. Given that the need for the following combination of fatty foods is growing, the problem of quality is becoming increasingly important, mainly because of the presence in their composition of vegetable oils, which are rapidly oxidized.
 
Publisher Продукты & Ингредиенты
 
Date 2012-12-24T08:49:48Z
2012-12-24T08:49:48Z
2012
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4870
 
Language other
 
Relation № 2 (88).;С. 30-31