Дослідження стабільності купажованих олій у процесі їх зберігання
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження стабільності купажованих олій у процесі їх зберігання
Исследование стабильности купажированных масел в процессе их хранения Research of stability of mixed oils in the process of their storage |
|
Creator |
Радзієвська, І. Г.
Радзиевская, И. Г. Radzievska, I. Кот, Т. О. Кот, Т. А. Kot, T. |
|
Subject |
Здорове харчування, жирнокислотний склад, купажовані олії-суміші, окиснення, термін зберігання.
Здоровое питание, жирнокислотный состав, купажованые масла-смеси, окисление, срок хранения. Healthy feed,fatty acid composition, mixed oils-mixtures, oxidation, expiration date. |
|
Description |
Одним з пріоритетних напрямків державної політики в області здорового харчування є створення технологій якісно нових харчових продуктів, призначених не тільки для диференційованого забезпечення людей в харчових речовинах і енергії але й здатних до профілактики різних захворювань, зміцнення захисних функцій організму й адекватної адаптації людини до оточуючого середовища. Одним із ключових напрямків розв'язання окресленої проблеми є розробка і впровадженням харчових продуктів збалансованого жирнокислотного складу, збагачених біологічно активними добавками природного походження. Тому створення та впровадження у масове виробництво нових видів купажованих олій-сумішей функціонального призначення зі збалансованим складом жирних кислот має важливе значення для населення України. Одним из приоритетных направлений государственной политики в области здорового питания есть создание технологий качественно новых пищевых продуктов, предназначенных не только для дифференцированного обеспечения людей в пищевых веществах и энергии но и способных к профилактике разных заболеваний, укрепления защитных функций организма и адекватной адаптации человека к окружающей среде. Одним из ключевых направлений решения очерченной проблемы есть разработка и внедрением пищевых продуктов сбалансированного жирнокислотного состава, обогащенных биологически активными добавками естественного происхождения. Поэтому создание и внедрение в массовое производство новых видов купажованих масел-смесей функционального назначения с сбалансированным составом жирных кислот имеет важное значение для населения Украины. One of priority directions of public policy in area of healthy feed there is creation of technologies qualitatively the new food foods, intended not only for the differentiated providing of people in food substances and energy but also apt at a prophylaxis different diseases, strengthening of protective functions of organism and adequate adaptation of man to the environment. One of key trends of decision of the outlined problem there is development and by introduction of the food foods of the balanced жирнокислотного composition, enriched biologically by active additions of natural origin. Therefore creation and applying in mass industry of new types of купажованих oils-mixtures of the functional setting with the balanced composition of fat acids have an important value for the population of Ukraine.
|
|
Publisher |
Харчова наука і технологія
|
|
Date |
2012-12-24T08:50:21Z
2012-12-24T08:50:21Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4871
|
|
Language |
other
|
|
Relation |
№ 1 (18);С. 70-72.
|
|