Запис Детальніше

Методологічні засади термодинамічного аналізу теплообмінних систем цукрового виробництва. Частина 2

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методологічні засади термодинамічного аналізу теплообмінних систем цукрового виробництва. Частина 2
Методологические основы термодинамического анализа теплообменных систем сахарного производства. Часть 2
Methodological principles of thermodynamic analysis of heatexchange systems of sugar production. Part 2
 
Creator Самійленко, С. М.
Василенко, С. М.
Буляндра, О. Ф.
Штангеєв, К. О.
Шутюк, В. В.
Самийленко, С. Н.
Василенко, С. М.
Буляндра, А. Ф.
Штангееєв, К. О.
Шутюк, В. В.
Samiylenko, S.
Vasylenko, S.
Bulyandra, O.
Shtangeev, K.
Shutyuk, V.
 
Subject ексергія теплоти
эксергия теплоты
exergy of warmth
термодинаміка
теплообмін
процес
ентропія
термодинамика
теплообмен
процесс
энтропия
thermodynamics
heat exchange
process
entropy
 
Description У статті узагальнено та розвинуто результати сучасних наукових досліджень із термодинамічного аналізу теплообмінних процесів та систем. В статье обобщены и развиты результаты современных научных исследований по термодинамическому анализу теплообменных процессов и систем. In the article the results of world scientific researches from the thermodynamics analysis of heat-exchange processes and systems are generalized and developed.
 
Date 2012-12-24T10:24:02Z
2012-12-24T10:24:02Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Методологічні засади термодинамічного аналізу теплообмінних систем цукрового виробництва. Частина 2 / С. М. Самійленко, С. М. Василенко, О. Ф. Буляндра, К. О. Штангеєв, В. В. Шутюк // Наукові праці НУХТ, 2012. - № 45. - С. 43-52.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4890
 
Language other