Вибір олійної основи з метою стабілізації біологічно активних речовин від окисного псування
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вибір олійної основи з метою стабілізації біологічно активних речовин від окисного псування
Выбор масличной основы с целью стабилизации биологически активных веществ от окислительной порчи A choice of oil-bearing basis with the aim of stabilizing biologically of active substances from oxidizing spoilage |
|
Creator |
Бєлінська, А. П.
Белинская, А. П. Belinska, A. Кричковська, Л. В. Кричковская, Л. В. Krychkovska, L. Радзієвська, І. Г. Радзиевская, И. Г. Radzievska, I. Зекунова, Т .І. Зекунова, Т. И. Zekunova, T. |
|
Subject |
технологія
окиснення ліпіди каротини стабілізація технология окисление липиды каротиноиды стабилизация technology oxidization lipids carotinoids stabilizing |
|
Description |
Розглянуто питання стабілізації олійних розчинів β-каротину від окисного руйнування. Розроблено та науково обґрунтовано олійну основу для β-каротину, що містить антиоксиданти природного походження, які не тільки ефективно стабілізують β-каротин, але й підвищують біологічну цінність його олійних розчинів. Рассмотрен вопрос стабилизации масляных растворов β-каротина от окислительного разрушения. Разработана и научно обоснована масляная основа для β-каротина, который содержит антиоксиданты природного происхождения, не только эффективно стабилизирующие β-каротин, но и повышающие биологическую ценность его масляных растворов. The question of stabilizing of oil-bearing solutions is considered β - carotene from oxidizing destruction. It is worked out and oil-bearing basis is scientifically reasonable for β - carotene, that contains the antioxidants of natural origin, that not only effectively stabilize β - carotene, but also promote the biological value of his oil-bearing solutions.
|
|
Date |
2012-12-24T12:03:47Z
2012-12-24T12:03:47Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Бєлінська, А. П. Вибір олійної основи з метою стабілізації біологічно активних речовин від окисного псування / А. П. Бєлінська, Л. В. Кричковська, І. Г. Радзієвська, Т .І. Зекунова // Харчова промисловість. – 2010. - № 9. - С. 42–45.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4904 |
|
Language |
other
|
|