Запис Детальніше

Вибір олійної основи з метою стабілізації біологічно активних речовин від окисного псування

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вибір олійної основи з метою стабілізації біологічно активних речовин від окисного псування
Выбор масличной основы с целью стабилизации биологически активных веществ от окислительной порчи
A choice of oil-bearing basis with the aim of stabilizing biologically of active substances from oxidizing spoilage
 
Creator Бєлінська, А. П.
Белинская, А. П.
Belinska, A.
Кричковська, Л. В.
Кричковская, Л. В.
Krychkovska, L.
Радзієвська, І. Г.
Радзиевская, И. Г.
Radzievska, I.
Зекунова, Т .І.
Зекунова, Т. И.
Zekunova, T.
 
Subject технологія
окиснення
ліпіди
каротини
стабілізація
технология
окисление
липиды
каротиноиды
стабилизация
technology
oxidization
lipids
carotinoids
stabilizing
 
Description Розглянуто питання стабілізації олійних розчинів β-каротину від окисного руйнування. Розроблено та науково обґрунтовано олійну основу для β-каротину, що містить антиоксиданти природного походження, які не тільки ефективно стабілізують β-каротин, але й підвищують біологічну цінність його олійних розчинів. Рассмотрен вопрос стабилизации масляных растворов β-каротина от окислительного разрушения. Разработана и научно обоснована масляная основа для β-каротина, который содержит антиоксиданты природного происхождения, не только эффективно стабилизирующие β-каротин, но и повышающие биологическую ценность его масляных растворов. The question of stabilizing of oil-bearing solutions is considered β - carotene from oxidizing destruction. It is worked out and oil-bearing basis is scientifically reasonable for β - carotene, that contains the antioxidants of natural origin, that not only effectively stabilize β - carotene, but also promote the biological value of his oil-bearing solutions.
 
Date 2012-12-24T12:03:47Z
2012-12-24T12:03:47Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Бєлінська, А. П. Вибір олійної основи з метою стабілізації біологічно активних речовин від окисного псування / А. П. Бєлінська, Л. В. Кричковська, І. Г. Радзієвська, Т .І. Зекунова // Харчова промисловість. – 2010. - № 9. - С. 42–45.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4904
 
Language other