Запис Детальніше

Екстракція цукру з буряків: можливості наявного обладнання

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Екстракція цукру з буряків: можливості наявного обладнання
Экстракция сахара из свеклы: возможности имеющегося оборудования
Extraction of sugar from beets: opportunities existing equipment
 
Creator Пушанко, М. М.
Пушанко, Н. Н.
Pushanko, M.
Верхола, Л. А.
Верхола, Л. А.
Verhola, L.
 
Subject дифузійна установка
диффузионная установка
diffusion setting
апарат двошнекового типу
колонний апарат
ошпарювач
використання потужності
форсований режим
пропускна спроможність
число одиниць переносу
пресування жому
аппарат двошнекового типа
колонный аппарат
ошпариватель
использования мощности
форсированный режим
пропускная способность
число единиц переноса
прессования жома
the unit dvoshnekovogo type of columns
cossette mixer
capacity utilization
forced operation
capacity
number of transfer units
pressing pulp
 
Description Розглянуто можливості підвищення теплотехнічних та технологічних показників процесу екстракції в наявних на цукрових заводах України дифузійних установках. Рассмотрены возможности повышения теплотехнических и технологических показателей процесса экстракции в имеющихся на сахарных заводах Украины диффузионных установках. The possibilities of improving thermal and technological parameters extraction process in existing factories in Ukraine diffusion plants.
 
Date 2012-12-24T13:09:32Z
2012-12-24T13:09:32Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Пушанко, М. М. Екстракція цукру з буряків: можливості наявного обладнання / М. М. Пушанко, Л. А. Верхола // Цукор України. - 2011. - №11. – С. 33-41.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4924
 
Language uk_UK