Екстракція цукру з буряків: можливості наявного обладнання
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Екстракція цукру з буряків: можливості наявного обладнання
Экстракция сахара из свеклы: возможности имеющегося оборудования Extraction of sugar from beets: opportunities existing equipment |
|
Creator |
Пушанко, М. М.
Пушанко, Н. Н. Pushanko, M. Верхола, Л. А. Верхола, Л. А. Verhola, L. |
|
Subject |
дифузійна установка
диффузионная установка diffusion setting апарат двошнекового типу колонний апарат ошпарювач використання потужності форсований режим пропускна спроможність число одиниць переносу пресування жому аппарат двошнекового типа колонный аппарат ошпариватель использования мощности форсированный режим пропускная способность число единиц переноса прессования жома the unit dvoshnekovogo type of columns cossette mixer capacity utilization forced operation capacity number of transfer units pressing pulp |
|
Description |
Розглянуто можливості підвищення теплотехнічних та технологічних показників процесу екстракції в наявних на цукрових заводах України дифузійних установках. Рассмотрены возможности повышения теплотехнических и технологических показателей процесса экстракции в имеющихся на сахарных заводах Украины диффузионных установках. The possibilities of improving thermal and technological parameters extraction process in existing factories in Ukraine diffusion plants.
|
|
Date |
2012-12-24T13:09:32Z
2012-12-24T13:09:32Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пушанко, М. М. Екстракція цукру з буряків: можливості наявного обладнання / М. М. Пушанко, Л. А. Верхола // Цукор України. - 2011. - №11. – С. 33-41.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4924 |
|
Language |
uk_UK
|
|