Запис Детальніше

Жиры в составе современных функциональных мясных продуктов

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Жиры в составе современных функциональных мясных продуктов
Жири у складі сучасних функціональних м'ясних продуктів
Fats in composition modern functional meat foods
 
Creator Пешук, Л. В.
Пешук, Л. В.
Peshuk, L.
Радзиевская, И. Г.
Радзієвська, І. Г.
Radzievska, I.
Штык, И. И.
Штик, І. І.
Shteak, I.
 
Subject Жировое сырье, состав жирных кислот, полиненасыщенные жирные кислоты, идентификация.
Жирова сировина, склад жирних кислот, поліненасичені жирні кислоти, ідентифікація.
Fatty raw material, composition of fat acids, polyunsaturated fat acids, authentication.
 
Description Приведены данные о жирнокислотном составе жиров традицыонных сельськохозяйственных и экзотических видов животных. Описана эссенциальная роль полиненасищенных жирных кислот. Сосредоточено внимание на проблеме жирнокислотной сбалансированности рациона питания и транс-изомеризации жирных кислот животного происхождения. Приведені дані про жирнокислотний склад жирів традиційних сільськогосподарських і екзотичних видів тварин. Описана есенціальна роль поліненасичених жирних кислот. Зосереджена увага на проблемі жирнокислотної збалансованості раціону харчування і транс-изомеризації жирних кислот тваринного походження. The data on fatty acid composition of fats tradiditsyonnyh selskohozyaystvennyh and exotic species. We describe the role of Essential Fatty Acids polinenasischennyh. Focused attention on the balance of fatty acid diet and trans isomerization of fatty acids of animal origin.
 
Publisher Научни трудове на Университет по Хранителни Технологии «Хранителна наука, техника и технологии».
 
Date 2012-12-24T13:14:15Z
2012-12-24T13:14:15Z
2012
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4931
 
Language other
 
Relation Том LIX.;С. 349-354.