Жиры в составе современных функциональных мясных продуктов
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Жиры в составе современных функциональных мясных продуктов
Жири у складі сучасних функціональних м'ясних продуктів Fats in composition modern functional meat foods |
|
Creator |
Пешук, Л. В.
Пешук, Л. В. Peshuk, L. Радзиевская, И. Г. Радзієвська, І. Г. Radzievska, I. Штык, И. И. Штик, І. І. Shteak, I. |
|
Subject |
Жировое сырье, состав жирных кислот, полиненасыщенные жирные кислоты, идентификация.
Жирова сировина, склад жирних кислот, поліненасичені жирні кислоти, ідентифікація. Fatty raw material, composition of fat acids, polyunsaturated fat acids, authentication. |
|
Description |
Приведены данные о жирнокислотном составе жиров традицыонных сельськохозяйственных и экзотических видов животных. Описана эссенциальная роль полиненасищенных жирных кислот. Сосредоточено внимание на проблеме жирнокислотной сбалансированности рациона питания и транс-изомеризации жирных кислот животного происхождения. Приведені дані про жирнокислотний склад жирів традиційних сільськогосподарських і екзотичних видів тварин. Описана есенціальна роль поліненасичених жирних кислот. Зосереджена увага на проблемі жирнокислотної збалансованості раціону харчування і транс-изомеризації жирних кислот тваринного походження. The data on fatty acid composition of fats tradiditsyonnyh selskohozyaystvennyh and exotic species. We describe the role of Essential Fatty Acids polinenasischennyh. Focused attention on the balance of fatty acid diet and trans isomerization of fatty acids of animal origin.
|
|
Publisher |
Научни трудове на Университет по Хранителни Технологии «Хранителна наука, техника и технологии».
|
|
Date |
2012-12-24T13:14:15Z
2012-12-24T13:14:15Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4931
|
|
Language |
other
|
|
Relation |
Том LIX.;С. 349-354.
|
|