Нова технологія отримання концентрованого бурякового соку
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Нова технологія отримання концентрованого бурякового соку
Новая технология получения концентрированного свекловичного сока The new technology of producing concentrated beet juice |
|
Creator |
Логвін, В. М.
Logvin, V. Логвин, В. М. Мирончук, В. Г. Mironchuk, V. Мирончук, В. Г. Сидько, В. І. Sydko, V. Сидько, В. И. |
|
Subject |
цукровий розчин
технологія виморожування діфузіонно-випарна-вапняно-вуглекислотна технології видалення води витрати енергії сахарный раствор удаление воды технология вымораживания дифузионно-испарительная-известково-углекислотная технология затраты энергии sugar solution dewatering freezing technology difuzionno-evaporator lime-carbon dioxide technology energy costs |
|
Description |
Показано можливість видалення води з цукрових розчинів виморожуванням, при якому витрати енергії на льодоутворення в 6,7 рази менше витрат енергії на пароутворення при використанні діфузіонно-випарної-вапняно-вуглекислотної технології, а також не використовується вапно; в макусі, концентраті соку і цукропродуктах (сиропі і аморфному цукрі), зберігаються практично всі біологічно активні речовини сировини, а вода з клітин буряка – аналог талої питної води. Показана возможность удаления воды из сахарных растворов вымораживанием, при котором затраты энергии на льдообразование в 6,7 раза меньше затрат энергии на парообразование при использовании дифузионно-выпарной-известково-углекислотной технологии, а также не используется известь; в жмыхе, концентрате сока и сахаропродуктах ( сиропе и аморфном сахаре), сохраняются практически все биологически активные вещества сырья, а вода из клеток свеклы – аналог талой питьевой воды. It is show the possibility of removing water from the sugar solutions freeze at which the energy cost of ice formation in 6.7 times less energy consumption for steam generation using difuzionno-evaporator, lime-carbon dioxide technology, and do not use lime, in the cake, juice and concentrate and sugar products (syrup and amorphous sugar) are retained virtually all biologically active substances of raw materials, and water from the cells of beet – similar melt water. |
|
Date |
2012-12-24T13:05:30Z
2012-12-24T13:05:30Z 2012 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Логвін, В. М. Нова технологія отримання концентрованого бурякового соку / В. М. Логвін, В. Г. Мирончук, В. І. Сидько // Цукор України. - 2012. – С. 162 – 164.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4921 |
|
Language |
other
|
|