Нові структурні властивості солоду гороху та їхній вплив на фізико-хімічні показники зерна
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Нові структурні властивості солоду гороху та їхній вплив на фізико-хімічні показники зерна
Новые структурные свойства солода гороха и их влияние на физико-химические показатели зерна New structural properties malt peas and their effect on physical and chemical grain |
|
Creator |
Фролова, Н. Е.
Домарецький, В. О. Хіврич, Б. І. Кошова, В. М. Фролова, Н. Е. Домарецкий, В. А. Хиврич, Б. И. Кошевая, В. Н. Frolova, N. Domareckij, V. Hivrich, B. Koshova, V. |
|
Subject |
Солод гороху, білкові сполуки, сім’ядоль гороху, структурні зміни.
Солод гороха, белковые соединения, семядолей гороха, структурные изменения. Malt pea protein compounds, pea cotyledons, structural changes. |
|
Description |
В процесі солодорощення в зерні гороху утворюється нова структура, що може позитивно впливати на подрібню¬вальні та на інші технологічні властивості солоду. В процессе солодоращения в зерне гороха образуется новая структура, которая может положительно влиять на дробильные и на другие технологические свойства солода. In the process of malting in peas, a new structure, which can positively influence the crushing and other technological properties of the malt. |
|
Publisher |
Нау. праці УДУХТ, № 4, ч. 1,
|
|
Date |
2012-12-24T13:14:46Z
2012-12-24T13:14:46Z 1998 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4932
|
|
Language |
other
|
|