Запис Детальніше

Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 3 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, галузі знань 1401 «Сфера обслуговування», напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»).

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 3 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, галузі знань 1401 «Сфера обслуговування», напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»).
 
Creator Давидова, О.Ю.
 
Subject Организация ресторанного хозяйства
 
Date 2012
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/27913/1/%D0%A0%D0%B0%D0%B1%D0%9F%D1%80_%D0%9E%D1%80%D0%B3.%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82.%D0%B3%D0%BE%D1%81%D0%BF%20%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%8F%208675.pdf
Давидова, О.Ю. (2012) Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 3 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, галузі знань 1401 «Сфера обслуговування», напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы]
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/27913/