Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 3 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, галузі знань 1401 «Сфера обслуговування», напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»).
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 3 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, галузі знань 1401 «Сфера обслуговування», напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»).
|
|
Creator |
Давидова, О.Ю.
|
|
Subject |
Организация ресторанного хозяйства
|
|
Date |
2012
|
|
Type |
Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/27913/1/%D0%A0%D0%B0%D0%B1%D0%9F%D1%80_%D0%9E%D1%80%D0%B3.%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82.%D0%B3%D0%BE%D1%81%D0%BF%20%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%8F%208675.pdf
Давидова, О.Ю. (2012) Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 3 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, галузі знань 1401 «Сфера обслуговування», напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] |
|
Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/27913/
|
|