Запис Детальніше

Удосконалення технології сухарних виробів з використанням бродильно-формувального агрегату

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології сухарних виробів з використанням бродильно-формувального агрегату
Усовершенствование технологии сухарных изделий с использованием бродильно-формующего агрегата
Improvement of rusks goods technology using fermenting-forming aggregate
 
Creator Арсеньєва, Л. Ю.
Арсеньева, Л. Ю.
Arsenieva, L.
Зарубіна, В. С.
Зарубина, В. С.
Zarubina, V.
Калініченко, А. О.
Калиниченко, А. А.
Kalinichenko, A. O.
Конончук, В. М.
Конончук, В. Н.
Kononchuk, V.
 
Subject бродильно-формующий агрегат
fermenting-forming aggregate
сухарні вироби
холодна екструзія
бродильно-формувальний агрегат
сухарные изделия
холодная экструзия
rusk goods
cold extrusion
 
Description Удосконалено технологію сухарних виробів за рахунок використання методу холодної екструзії тіста. Досліджено вплив підвищеного тиску та підвищеного вмісту вуглекислого газу у середовищі бродіння на перебіг основних процесів у тісті.

Усовершенствована технология сухарных изделий за счет использования метода холодной экструзии теста. Исследовано влияние повышенного давления и повышенного содержания углекислого газа в среде брожения на протекание основных процессов в тесте.

It was improved the technology of rusks goods by using the method of cold extrusion of the dough
 
Date 2012-09-24T22:27:43Z
2012-09-24T22:27:43Z
2011
 
Identifier Удосконалення технології сухарних виробів з використанням бродильно-формувального агрегату / Л. Ю. Арсеньєва, В. С. Зарубіна, А. О. Калініченко, В. М. Конончук // Технології харчових виробництв та сучасні методи інтенсифікації технологічних процесів : матеріали тез ІІ науково-технічної конференції студентів, магістрів, аспірантів, 26 жовтня 2011 р. – Луганськ: «Елтон – 2», 2011. – С. 49–50.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2952