Удосконалення технології сухарних виробів з використанням бродильно-формувального агрегату
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технології сухарних виробів з використанням бродильно-формувального агрегату
Усовершенствование технологии сухарных изделий с использованием бродильно-формующего агрегата Improvement of rusks goods technology using fermenting-forming aggregate |
|
Creator |
Арсеньєва, Л. Ю.
Арсеньева, Л. Ю. Arsenieva, L. Зарубіна, В. С. Зарубина, В. С. Zarubina, V. Калініченко, А. О. Калиниченко, А. А. Kalinichenko, A. O. Конончук, В. М. Конончук, В. Н. Kononchuk, V. |
|
Subject |
бродильно-формующий агрегат
fermenting-forming aggregate сухарні вироби холодна екструзія бродильно-формувальний агрегат сухарные изделия холодная экструзия rusk goods cold extrusion |
|
Description |
Удосконалено технологію сухарних виробів за рахунок використання методу холодної екструзії тіста. Досліджено вплив підвищеного тиску та підвищеного вмісту вуглекислого газу у середовищі бродіння на перебіг основних процесів у тісті. Усовершенствована технология сухарных изделий за счет использования метода холодной экструзии теста. Исследовано влияние повышенного давления и повышенного содержания углекислого газа в среде брожения на протекание основных процессов в тесте. It was improved the technology of rusks goods by using the method of cold extrusion of the dough |
|
Date |
2012-09-24T22:27:43Z
2012-09-24T22:27:43Z 2011 |
|
Identifier |
Удосконалення технології сухарних виробів з використанням бродильно-формувального агрегату / Л. Ю. Арсеньєва, В. С. Зарубіна, А. О. Калініченко, В. М. Конончук // Технології харчових виробництв та сучасні методи інтенсифікації технологічних процесів : матеріали тез ІІ науково-технічної конференції студентів, магістрів, аспірантів, 26 жовтня 2011 р. – Луганськ: «Елтон – 2», 2011. – С. 49–50.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2952 |
|