Запис Детальніше

Автоматизація технологічних процесів виробництва хліба на основі структурного аналізу для розробки функціональної моделі виробництва

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Автоматизація технологічних процесів виробництва хліба на основі структурного аналізу для розробки функціональної моделі виробництва
Автоматизация технологических процессов производства хлеба на основе структурного анализа для разработки функциональной модели производства
Automation of technological processes of production of bread on a structural analysis for the development of a functional model of production
 
Creator Швед, С. М.
Швед, С. Н.
Shved, S.
Ельперін, І. В.
Эльперин, И. В.
Elperin, I.
Ладанюк, А. П.
Ладанюк, А. П.
Ladanyuk, A.
 
Subject хліб
виробництво
автоматизація
структурний аналіз
хлеб
производство
автоматизация
структурный анализ
SA-диаграмма
bread
manufacturing
SA-diagram
SA-діаграма
automation
structural analysis
 
Description В даній статті висвітлюється використання методу структурного аналізу для розробки функціональної структури моделі виробництва хліба. Розглядається метод використання SA-діаграм Д. Росса для аналізу як всього виробництва, так і окремих його ділянок, що дозволяє з'ясувати основні моменти окремих операцій, їх узагальнені характеристики і при необхідності поглиблене представлення основних частин, що важливе при аналізі відомих технологічних процесів і розробці новостворюваних. В данной статье освещается использование метода структурного анализа для разработки функциональной структуры модели производства хлеба. Рассматривается метод использования SA-диаграмм Д. Росса для анализа как всего производства, так и отдельных его участков, что позволяет выяснить основные моменты отдельных операций, их обобщенные характеристики и при необходимости углубленное представление основных частей, что важно при анализе известных технологических процессов и разработке вновь. This article highlights the use of the method of structural analysis to develop functional structure model of bread. A method using SA-diagrams D. Ross for analysis as all production and its individual parts, allowing figure highlights some operations, their generalized characteristics and, if necessary, in-depth presentation of the main parts, which is important in the analysis of known processes and newly developing.
 
Date 2012-12-25T07:36:57Z
2012-12-25T07:36:57Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Швед, С. М. Автоматизація технологічних процесів виробництва хліба на основі структурного аналізу для розробки функціональної моделі виробництва / С. М. Швед, І. В. Ельперін, А. П. Ладанюк. - К. : НУХТ. - 2010.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4954
 
Language uk_UK