Адсорбція пектинових речовин із соку столового буряка палигорськітом
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Адсорбція пектинових речовин із соку столового буряка палигорськітом
Адсорбция пектиновых веществ из сока столовой свеклы палигорськитом Adsorption of pectin substances is from juice of table beet of paligorskit |
|
Creator |
Шейко, Т. В.
Мельник, Л. М. Жестерева, Н. А. Папіжук, Л. С. Шейко, Т. В. Мельник, Л. Н. Жестерева, Н. А. Папижук, Л. С. Sheiko, T. Melnik, L. Jestereva, N. Papyjuk, L. |
|
Subject |
палигорськіт
палыгорскит paligorskit буряковий сік пектинові речовини адсорбція свекольный сок пектиновые вещества адсорбция beet juice pectin substances adsorption |
|
Description |
Досліджена можливість використання природного дисперсного мінералf - палигорськита для адсорбції пектинових речовин з бурякового соку з метою отримання якісного концентрованого бурякового соку або соку без м'якоті. Обгрунтовано механізм адсорбції пектину палигорськитом. Підібрані оптимальні технологічні параметри адсорбційного очищення бурякового соку від пектинових речовин. Исследована возможность использования природного дисперсного минерала – палыгорскита для адсорбции пектиновых веществ из свекольного сока. С целью получения качественного концентрированного свекольного сока или сока без мякоти. Обоснован механизм адсорбции пектина палыгорскитом. Подобраны оптимальные технологические параметры адсорбционной очистки свекольного сока от пектиновых веществ. The authors conducted the research as to the possibility to use natural dispersed mineral – paligorskit – for adsorption of pectic substances from beet juice in order to obtain concentrated beet juice of high quality or juice without pulp. The authors provided grounds for the mechanism of adsorption of pectine by paligorskit. The authors also selected optimal technological parameters for adsorptive refining of beet juice from pectic substances.
|
|
Date |
2012-12-25T09:26:18Z
2012-12-25T09:26:18Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Адсорбція пектинових речовин із соку столового буряка палигорськітом / Т. В. Шейко, Л. М. Мельник, Н. А. Жестерева, Л. С. Папіжук // Вібрації в техніці та технологіях. – 2008. - № 1 (50). - C. 104-107.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4962 |
|
Language |
other
|
|