Запис Детальніше

Адсорбція пектинових речовин із соку столового буряка палигорськітом

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Адсорбція пектинових речовин із соку столового буряка палигорськітом
Адсорбция пектиновых веществ из сока столовой свеклы палигорськитом
Adsorption of pectin substances is from juice of table beet of paligorskit
 
Creator Шейко, Т. В.
Мельник, Л. М.
Жестерева, Н. А.
Папіжук, Л. С.
Шейко, Т. В.
Мельник, Л. Н.
Жестерева, Н. А.
Папижук, Л. С.
Sheiko, T.
Melnik, L.
Jestereva, N.
Papyjuk, L.
 
Subject палигорськіт
палыгорскит
paligorskit
буряковий сік
пектинові речовини
адсорбція
свекольный сок
пектиновые вещества
адсорбция
beet juice
pectin substances
adsorption
 
Description Досліджена можливість використання природного дисперсного мінералf - палигорськита для адсорбції пектинових речовин з бурякового соку з метою отримання якісного концентрованого бурякового соку або соку без м'якоті. Обгрунтовано механізм адсорбції пектину палигорськитом. Підібрані оптимальні технологічні параметри адсорбційного очищення бурякового соку від пектинових речовин. Исследована возможность использования природного дисперсного минерала – палыгорскита для адсорбции пектиновых веществ из свекольного сока. С целью получения качественного концентрированного свекольного сока или сока без мякоти. Обоснован механизм адсорбции пектина палыгорскитом. Подобраны оптимальные технологические параметры адсорбционной очистки свекольного сока от пектиновых веществ. The authors conducted the research as to the possibility to use natural dispersed mineral – paligorskit – for adsorption of pectic substances from beet juice in order to obtain concentrated beet juice of high quality or juice without pulp. The authors provided grounds for the mechanism of adsorption of pectine by paligorskit. The authors also selected optimal technological parameters for adsorptive refining of beet juice from pectic substances.
 
Date 2012-12-25T09:26:18Z
2012-12-25T09:26:18Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Адсорбція пектинових речовин із соку столового буряка палигорськітом / Т. В. Шейко, Л. М. Мельник, Н. А. Жестерева, Л. С. Папіжук // Вібрації в техніці та технологіях. – 2008. - № 1 (50). - C. 104-107.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4962
 
Language other