Запис Детальніше

Очищення соку столового буряка сорбентами

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Очищення соку столового буряка сорбентами
Очистка сока столовой свеклы сорбентами
Beet juice purification sorbents
 
Creator Мельник, Л. Н.
Мельник, Л. М.
Melnik, L.
Шейко, Т. В.
Шейко, Т. В.
Sheiko, T.
Мельник, З. П.
Мельник, З. П.
Melnik, Z.
 
Subject сік столового буряка
шунгіт
палигорськіт
глауконіт
пектинові речовини
концентрат
сок столовой свеклы
шунгит
палигорскит
глауконит
пектиновые вещества
концентрат
Juice of table beet
shungite
palygorskite
glauconite
pectin substances
concentrate
 
Description Досліджено процес адсорбційного очищення від пектинових речовин соку столового буряка за допомогою шунгіта, палигоскіт, глауконіта. Встановлені раціональні технологічні параметри адсорбції пектинів для одержання сокового концентрату. Иследовано процеса адсорбционното очистване на сока от цвекло с помоща на шунгит, палъгорскит, глауконит. Са намерени оптимальните технологичните параметри на адсорбция на пектин вещества для получаване на концентрат от сока. Исследован процесс адсорбционной очистки от пектиновых веществ сока столовой свеклы с помощью шунгита, палыгоскита, глауконита. Установлены рациональные технологические параметры адсорбции пектина для получения концентрата сока. For the production of vegetable juices concentrate, it is reasonable to extract part of pectic substances in order to prevent gelation process. Extraction of pectic substances from vegetable juices can be performed with the help of carbon and natural sorbents. Their adsorption selectivity facilitated the formation of combined sorbents, which showed high level of efficiency during the research.
 
Date 2012-12-25T10:23:54Z
2012-12-25T10:23:54Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Мельник, Л. Н. Очищення соку столового буряка сорбентами / Л. Н. Мельник, Т. В. Шейко, З. П. Мельник // Київ : НУХТ, 2012.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4972
 
Language other