The prospect for the use of biopolymers for controlling nanostructure and functional properties of butter
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
The prospect for the use of biopolymers for controlling nanostructure and functional properties of butter
Перспективи використання біополімерів для управління наноструктурою і функціональними властивостями вершкового масла Перспективы использования биополимеров для управления наноструктурою и функциональными свойствами сливочного масла |
|
Creator |
Рашевська, Т. О.
Рашевская, Т. А. Rashevska, T. |
|
Subject |
вершкове масло
сливочное масло butter біополімери наноструктура биополимер наноструктура biopolymers nanostructure |
|
Description |
Підвищення біологічної цінності вершкового масла, яке містить інулін та пектин, пов’язане з функціональними властивостями даних полімерів так і з особливостями наноструктури даного масла. Повышение биологической ценности масла, которое содержит инулин и пектин, связано с функциональными свойствами этих полимеров так же как с особенностями наноструктуры этих типов масла. The rise of biological value of butter types that contain inulin and pectin is connected with functional properties of these polymers as well as with nanostructure peculiarities of these types of butter. |
|
Date |
2012-12-25T10:54:20Z
2012-12-25T10:54:20Z 2012 |
|
Type |
Thesis
|
|
Format |
CEFood 2012 6 th Central European Congress on Food, May 23-26, Novi Sad, Serbia. - P. 448 |
|
Identifier |
Rashevska, T. The prospect for the use of biopolymers for controlling nanostructure and functional properties of butter / T. Rashevska // CEFood 2012 6 th Central European Congress on Food, May 23-26, Novi Sad, Serbia. - 2012. – P. 448.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4978 |
|
Language |
en
|
|