Usage of inulin biopolymer to create the technology and control butter
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Usage of inulin biopolymer to create the technology and control butter
Використання біополімера інуліна для створення і контролю наноструктури вершкового масла функціонального призначення Использование биополимера инулина для создания и контроля наноструктуры сливочного масла функционального назначения |
|
Creator |
Іванов, С. В.
Рашевська, Т. О. Иванов, С. В. Рашевская, Т. А. Ivanov, S. Rashevska, T. |
|
Subject |
наноструктура
наноструктура nanostructure біополімер інуліна вершкове масло функціональні властивості вершкового масла биополимер инулина сливочное масло функциональные свойства масла inulin biopolymer butter butter's functional properties |
|
Description |
Результати комплексних досліджень показали, що додавання інуліну покращує наноструктуру вершкового масла та його консистенцію: термостійкість, пластичність, однорідність структури. Результаты комплексного исследования показали, что добавление инулина улучшает наноструктуру сливочного масла и его консистенцию: термостойкость, пластичность, когерентность структуры. The results of complex research showed that the addition of inulin improves buter nanostructure and consistence: heat resistance, flexibility, structure coherency and its ability to withhold liquid fat phase. |
|
Date |
2012-12-25T12:12:23Z
2012-12-25T12:12:23Z 2012 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Ivanov, S., Rashevska, T. Usage of inulin biopolymer to create the technology and control butter //E-MRS Spring 2012 - Symposium G “Functional Biomaterials”. - 2012. - PP. 21-22
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4989 |
|
Language |
en
|
|