Запис Детальніше

Usage of inulin biopolymer to create the technology and control butter

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Usage of inulin biopolymer to create the technology and control butter
Використання біополімера інуліна для створення і контролю наноструктури вершкового масла функціонального призначення
Использование биополимера инулина для создания и контроля наноструктуры сливочного масла функционального назначения
 
Creator Іванов, С. В.
Рашевська, Т. О.
Иванов, С. В.
Рашевская, Т. А.
Ivanov, S.
Rashevska, T.
 
Subject наноструктура
наноструктура
nanostructure
біополімер інуліна
вершкове масло
функціональні властивості вершкового масла
биополимер инулина
сливочное масло
функциональные свойства масла
inulin biopolymer
butter
butter's functional properties
 
Description Результати комплексних досліджень показали, що додавання інуліну покращує наноструктуру вершкового масла та його консистенцію: термостійкість, пластичність, однорідність структури.
Результаты комплексного исследования показали, что добавление инулина улучшает наноструктуру сливочного масла и его консистенцию: термостойкость, пластичность, когерентность структуры.
The results of complex research showed that the addition of inulin improves buter nanostructure and consistence: heat resistance, flexibility, structure coherency and its ability to withhold liquid fat phase.
 
Date 2012-12-25T12:12:23Z
2012-12-25T12:12:23Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Ivanov, S., Rashevska, T. Usage of inulin biopolymer to create the technology and control butter //E-MRS Spring 2012 - Symposium G “Functional Biomaterials”. - 2012. - PP. 21-22
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4989
 
Language en