Запис Детальніше

Кінетика адсорбції пектинових речовин монтморилонітом і глауконітом із соку столового буряка

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Кінетика адсорбції пектинових речовин монтморилонітом і глауконітом із соку столового буряка
Кинетика адсорбции пектиновых веществ монтмориллонитом и глауконитом из сока столовой свеклы
Kinetics of adsorption pectin matters by a montmorilonit and glauconite from juice of table beet
 
Creator Шейко, Т. В.
Sheiko, T.
Шейко, Т. В.
Мельник, Л. М.
Melnik, L.
Марценюк, О. С.
Martsenyuk, O.
Марценюк, А. С.
Мельник, Л. Н.
 
Subject процес адсорбції
процесс адсорбции
process of adsorption
пектинові речовини
сік столового буряка
природні мінерали
пектиновые вещества
сок столовой свеклы
природные минералы
pectin matters
juice of table beet
natural minerals
 
Description Досліджена кінетика адсорбції пектинових речовин із соку столового буряка природними мінералами українських родовищ: монтморилонітом, глауконітом. Обґрунтовано механізм адсорбційних процесів, що відбуваються при цьому та визначено коефіцієнт дифузії пектинових речовин. Исследована кинетика адсорбции пектиновых веществ из сока столовой свеклы природными минералами украинских месторождений: монтмориллонитом, глауконитом. Обоснован механизм адсорбционных процессов та определен коэффициент диффузии пектиновых веществ. Investigational kinetics of adsorption pectin matters from juice of table beet by the natural minerals of the Ukrainian deposits: montmorilonit and glauconite. Mechanism of adsorption processes is grounded, which take place and coefficient of diffusion of pectin matters is got.
 
Publisher НУХТ
 
Date 2012-12-25T10:39:31Z
2012-12-25T10:39:31Z
2009
 
Type Article
 
Format Шейко, Т. В. Кінетика адсорбції пектинових речовин монтморилонітом і глауконітом із соку столового буряка / Т. В. Шейко, Л. М. Мельник, О. С. Марценюк // Наукові праці НУХТ. - 2009. - № 29. - С. 33-36.
 
Identifier Шейко, Т. В. Кінетика адсорбції пектинових речовин монтморилонітом і глауконітом із соку столового буряка / Т. В. Шейко, Л. М. Мельник, О. С. Марценюк // Наукові праці НУХТ. – 2009. - № 29. – С. 33-36.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4976
 
Language other