Дослідження процесу виділення ферментів целюлолітичного комплексу з культуральної рідини мікроміцета Aspergillus sp. 262
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження процесу виділення ферментів целюлолітичного комплексу з культуральної рідини мікроміцета Aspergillus sp. 262
Исследование процесса выделения ферментов целлюлолитического комплекса из культуральной жидкости микромицета Aspergillus sp. 262 Research of salting-out process of complex from the mikromicets Aspergillus sp. 262 сultural medium |
|
Creator |
Омельчук, Є. О.
Лапська, Ю. Ю. Омельчук, Е. А. Лапская, Ю. Ю. Omelchuk, E. Lapska, J. |
|
Subject |
целюлолітичні ферменти
целлюлолитические ферменты cellulolytic enzymes Aspergillus sp. 262 дробне осадження дробное осаждение the fractional precipitation |
|
Description |
Проведені експериментальні дослідження одержання комплексного ферментного препарату целюлолітичної дії з культуральної рідини міцеліального гриба Aspergillus sp. 262. Встановлено, що ефективним способом виділення та часткової очистки целюлолітичних ферментних препаратів є дробне осадження сульфатом амонію / Проведены экспериментальные исследования получения комплексного ферментного препарата целлюлоллитического действия из культуральной жидкости мицелиального гриба Aspergillus sp. 262. Установлено, что эффективным способом виделения и частичной очистки целлюлолитических ферментных препаратов является дробное осаждение сульфатом аммония / The experimental researches of complex enzymic preparation with cellulolytic action receiving from the cultural medium of mycelial mushroom Aspergillus sp. 262 was held. It is shown that the effective method of selection and partial cleaning of cellulolytic enzymic preparations is the fractional precipitation with ammonium sulfate.
|
|
Date |
2012-12-26T08:24:51Z
2012-12-26T08:24:51Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Омельчук, Є. О. Дослідження процесу виділення ферментів целюлолітичного комплексу з культуральної рідини мікроміцета Aspergillus sp. 262 / Є. О. Омельчук, Ю. Ю. Лапська // Ukrainian food journal. - 2012. - № 2. - С. 27-30.
2304-974X http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5047 |
|
Language |
uk_UK
|
|