Запис Детальніше

Дослідження процесу виділення ферментів целюлолітичного комплексу з культуральної рідини мікроміцета Aspergillus sp. 262

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження процесу виділення ферментів целюлолітичного комплексу з культуральної рідини мікроміцета Aspergillus sp. 262
Исследование процесса выделения ферментов целлюлолитического комплекса из культуральной жидкости микромицета Aspergillus sp. 262
Research of salting-out process of complex from the mikromicets Aspergillus sp. 262 сultural medium
 
Creator Омельчук, Є. О.
Лапська, Ю. Ю.
Омельчук, Е. А.
Лапская, Ю. Ю.
Omelchuk, E.
Lapska, J.
 
Subject целюлолітичні ферменти
целлюлолитические ферменты
cellulolytic enzymes
Aspergillus sp. 262
дробне осадження
дробное осаждение
the fractional precipitation
 
Description Проведені експериментальні дослідження одержання комплексного ферментного препарату целюлолітичної дії з культуральної рідини міцеліального гриба Aspergillus sp. 262. Встановлено, що ефективним способом виділення та часткової очистки целюлолітичних ферментних препаратів є дробне осадження сульфатом амонію / Проведены экспериментальные исследования получения комплексного ферментного препарата целлюлоллитического действия из культуральной жидкости мицелиального гриба Aspergillus sp. 262. Установлено, что эффективным способом виделения и частичной очистки целлюлолитических ферментных препаратов является дробное осаждение сульфатом аммония / The experimental researches of complex enzymic preparation with cellulolytic action receiving from the cultural medium of mycelial mushroom Aspergillus sp. 262 was held. It is shown that the effective method of selection and partial cleaning of cellulolytic enzymic preparations is the fractional precipitation with ammonium sulfate.
 
Date 2012-12-26T08:24:51Z
2012-12-26T08:24:51Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Омельчук, Є. О. Дослідження процесу виділення ферментів целюлолітичного комплексу з культуральної рідини мікроміцета Aspergillus sp. 262 / Є. О. Омельчук, Ю. Ю. Лапська // Ukrainian food journal. - 2012. - № 2. - С. 27-30.
2304-974X
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5047
 
Language uk_UK