Запис Детальніше

Дослідження впливу дисперсності добавки порошку моркви на якість вершкового масла

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу дисперсності добавки порошку моркви на якість вершкового масла
Исследования влияния дисперсности добавки порошка моркови на качество сливочного масла
The influence of dispersion of additives on the quality of carrot powder butter
 
Creator Вашека, О. М.
Рашевська, Т. О.
Вашека, О. Н.
Рашевская, Т. А.
Vasheka, O.
Rashevska, T.
Сіндікаєва, Н. В.
Синдикаєва, Н. В.
Sindikaeva, N.
 
Subject вершкове масло
сливочное масло
butter cream
порошок моркви
дисперсність
твердість масла
порошок моркови
дисперсность
твердость масла
carrots powders
dispersion
hardness of butter
 
Description Методом оптичної мікроскопії визначено дисперсність порошку моркви отриманого конвективним методом сушіння. Показано вплив дисперсності добавки на органолептичні та реологічні показники вершкового масла. Подано механізм взаємодії частинок порошку з водною фазою масла.Методом оптической микроскопии определено дисперсность порошка из моркови изготовленного конвективным методом сушения. Определено влияние дисперсности добавки на органолептические и реологические показатели сливочного масла. Представлено механизм взаимодействия частичек порошка с водной фазой масла. The method of optical microscopy defined dispersion powder carrot obtained by convective drying. Influence of dispersion of additives on organoleptic and rheological parameters butter. Presented mechanism of interaction of powder with a water phase of butter.
 
Date 2012-12-26T08:39:40Z
2012-12-26T08:39:40Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Вашека, О. М. Дослідження впливу дисперсності добавки порошку моркви на якість вершкового масла / О. М. Вашека, Т. О. Рашевська, Н. В. Сіндікаєва // Наукові праці НУХТ. - 2005. - № 16. - С. 76-78.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5060
 
Language uk_UK