Запис Детальніше

Дослідження форм зв’язків вологи у збагаченому вершковому маслі

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження форм зв’язків вологи у збагаченому вершковому маслі
Исследования форм связей влаги в обогащенном сливочном масле
Study join’s water forms in enriched butter
 
Creator Вашека, О. М.
Рашевська, Т. О.
Вашека, О. Н.
Рашевская, Т. А.
Vasheka, O.
Rashevska, T.
 
Subject збагачене вершкове масло
обогащенное сливочное масло
butter cream
порошок із моркви
форми зв’язків вологи
порошок из моркови
формы связей влаги
carrots powders
forms of the join’s water
 
Description Методом термогравіметрії досліджено вплив порошків із моркви кріогенного та холодного розпилювального сушіння на форми зв’язку вологи у вершковому маслі. Методом термогравитации исследовано влияние порошков из морквы криогенной и холодной распылительной сушки на формы связи влаги у сливочном масле. We studied the effect of the carrots powders of cryogenic and cold spray drying to form a moisture binding butter by method thermogravitation.
 
Date 2012-12-26T08:28:23Z
2012-12-26T08:28:23Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Вашека, О. М. Дослідження форм зв’язків вологи у збагаченому вершковому маслі / О. М. Вашека, Т. О. Рашевська // Обладнання та технології харчових виробництв. – 2011. – № 27.– С. 1-10.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5051
 
Language uk_UK