Дослідження форм зв’язків вологи у збагаченому вершковому маслі
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження форм зв’язків вологи у збагаченому вершковому маслі
Исследования форм связей влаги в обогащенном сливочном масле Study join’s water forms in enriched butter |
|
Creator |
Вашека, О. М.
Рашевська, Т. О. Вашека, О. Н. Рашевская, Т. А. Vasheka, O. Rashevska, T. |
|
Subject |
збагачене вершкове масло
обогащенное сливочное масло butter cream порошок із моркви форми зв’язків вологи порошок из моркови формы связей влаги carrots powders forms of the join’s water |
|
Description |
Методом термогравіметрії досліджено вплив порошків із моркви кріогенного та холодного розпилювального сушіння на форми зв’язку вологи у вершковому маслі. Методом термогравитации исследовано влияние порошков из морквы криогенной и холодной распылительной сушки на формы связи влаги у сливочном масле. We studied the effect of the carrots powders of cryogenic and cold spray drying to form a moisture binding butter by method thermogravitation.
|
|
Date |
2012-12-26T08:28:23Z
2012-12-26T08:28:23Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Вашека, О. М. Дослідження форм зв’язків вологи у збагаченому вершковому маслі / О. М. Вашека, Т. О. Рашевська // Обладнання та технології харчових виробництв. – 2011. – № 27.– С. 1-10.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5051 |
|
Language |
uk_UK
|
|