Запис Детальніше

Розроблення нових видів йогуртів антиоксидантної дії

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розроблення нових видів йогуртів антиоксидантної дії
Разработка новых видов йогуртов антиоксидантного действия
Development of new species yogurt antioxidant action
 
Creator Гойко, І. Ю.
Івасенко, І. А.
Гойко, И. Ю.
Ивасенко, И. А.
Goiko, I.
Ivasenko, I.
 
Subject пектин
пектин
pectin
екстракт шипшини
плоди глоду криваво-червоного
сироп плодів лимоннику китайського
аскорбінова кислота
біофлавоноїди
экстракт шиповника
плоды боярышника кроваво-красного
сироп плодов лимонника китайского
аскорбиновая кислота
биофлавоноиды
extract of rose hips
hawthorn blood-red syrup fruit vine Chinese
ascorbic acid
bioflavonoids
 
Description Обґрунтовано доцільність використання функціональних інгредієнтів – пектину та екстракту шипшини, плодів глоду криваво-червоного та сиропу плодів лимоннику китайського для виробництва йогуртів антиоксидантної дії. Розроблено рецептуру йогуртів, визначено вміст аскорбінової кислоти та біофлавоноїдів у готовому продукті.

Обоснована целесообразность использования функциональных ингредиентов - пектина и экстракта шиповника, плодов боярышника кроваво-красного и сиропа плодов лимонника китайского для производства йогуртов антиоксидантного действия.Разработана рецептура йогуртов, определено содержание аскорбиновой кислоты и биофлавоноидов в готовом продукте.
The appropriateness of functional ingredients - pectin extract and rose hips, hawthorn berries, blood-red fruit syrup Chinese lemon yogurt for the production of antioxidant action.A recipe yoghurt, to determine the content of ascorbic acid and bioflavonoids in the finished product.
 
Date 2012-12-26T09:58:52Z
2012-12-26T09:58:52Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Гойко, І. Ю. Розроблення нових видів йогуртів антиоксидантної дії / І. Ю. Гойко, І. А. Івасенко : Міжнародна науково-практична конференція „Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарства і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг”, 18 жовтня 2012.– Харків: ХДУХТ, 2012.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5062
 
Language other