Розроблення нових видів йогуртів антиоксидантної дії
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розроблення нових видів йогуртів антиоксидантної дії
Разработка новых видов йогуртов антиоксидантного действия Development of new species yogurt antioxidant action |
|
Creator |
Гойко, І. Ю.
Івасенко, І. А. Гойко, И. Ю. Ивасенко, И. А. Goiko, I. Ivasenko, I. |
|
Subject |
пектин
пектин pectin екстракт шипшини плоди глоду криваво-червоного сироп плодів лимоннику китайського аскорбінова кислота біофлавоноїди экстракт шиповника плоды боярышника кроваво-красного сироп плодов лимонника китайского аскорбиновая кислота биофлавоноиды extract of rose hips hawthorn blood-red syrup fruit vine Chinese ascorbic acid bioflavonoids |
|
Description |
Обґрунтовано доцільність використання функціональних інгредієнтів – пектину та екстракту шипшини, плодів глоду криваво-червоного та сиропу плодів лимоннику китайського для виробництва йогуртів антиоксидантної дії. Розроблено рецептуру йогуртів, визначено вміст аскорбінової кислоти та біофлавоноїдів у готовому продукті. Обоснована целесообразность использования функциональных ингредиентов - пектина и экстракта шиповника, плодов боярышника кроваво-красного и сиропа плодов лимонника китайского для производства йогуртов антиоксидантного действия.Разработана рецептура йогуртов, определено содержание аскорбиновой кислоты и биофлавоноидов в готовом продукте. The appropriateness of functional ingredients - pectin extract and rose hips, hawthorn berries, blood-red fruit syrup Chinese lemon yogurt for the production of antioxidant action.A recipe yoghurt, to determine the content of ascorbic acid and bioflavonoids in the finished product. |
|
Date |
2012-12-26T09:58:52Z
2012-12-26T09:58:52Z 2012 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Гойко, І. Ю. Розроблення нових видів йогуртів антиоксидантної дії / І. Ю. Гойко, І. А. Івасенко : Міжнародна науково-практична конференція „Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарства і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг”, 18 жовтня 2012.– Харків: ХДУХТ, 2012.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5062 |
|
Language |
other
|
|