Спосіб виробництва квасу
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб виробництва квасу
Способ производства кваса Method of production of kvass |
|
Creator |
Грек, О. В.
Грек, Е. В. Grek, O. Красуля, О. О. Красуля, Е. А. Krasulya, O. Прибильський, В. Л. Прибыльский, В. Л. Pribylskiy, V. |
|
Subject |
Концентрат квасного сусла, закваска, харчові волокна, молочна сироватка.
Концентрат квасного сусла, закваска, пищевые волокна, молочная сыворотка. Kvass wort concentrate, yeast, dietary fiber, whey. |
|
Description |
Спосіб виробництва квасу, який включає приготування квасного сусла, розмішування, охолодження, внесення закваски, зброджування, охолодження, відстоювання, видалення осаду, фасування, який відрізняється тим, що сусло готують на основі нативної або відновленої молочної сироватки, а після видалення осаду додатково включають внесення харчових волокон в кількості 1-3 %.
Способ производства кваса, который включает приготовление квасного сусла, размешивания, охлаждения, внесения закваски, сбраживания, охлаждения, отстаивания, удаления осадка, фасовки, который отличается тем, что сусло готовят на основе нативной или восстановленной молочной сыворотки, а после удаления осадка дополнительно включают внесении пищевых волокон в количестве 1-3%. Method of kvass, which includes cooking kvass wort, stirring, cooling, making yeast, fermentation, cooling, sedimentation, sediment removal, filling, which is characterized in that the wort is prepared on the basis of native or restored whey, and after removal of sediment further include making dietary fiber in an amount of 1-3%. |
|
Publisher |
Патент на корисну модель №73848
|
|
Date |
2012-12-26T09:59:54Z
2012-12-26T09:59:54Z 2012 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5063
|
|
Language |
other
|
|