Запис Детальніше

Спосіб виробництва квасу

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб виробництва квасу
Способ производства кваса
Method of production of kvass
 
Creator Грек, О. В.
Грек, Е. В.
Grek, O.
Красуля, О. О.
Красуля, Е. А.
Krasulya, O.
Прибильський, В. Л.
Прибыльский, В. Л.
Pribylskiy, V.
 
Subject Концентрат квасного сусла, закваска, харчові волокна, молочна сироватка.
Концентрат квасного сусла, закваска, пищевые волокна, молочная сыворотка.
Kvass wort concentrate, yeast, dietary fiber, whey.
 
Description Спосіб виробництва квасу, який включає приготування квасного сусла, розмішування, охолодження, внесення закваски, зброджування, охолодження, відстоювання, видалення осаду, фасування, який відрізняється тим, що сусло готують на основі нативної або відновленої молочної сироватки, а після видалення осаду додатково включають внесення харчових волокон в кількості 1-3 %.
Способ производства кваса, который включает приготовление квасного сусла, размешивания, охлаждения, внесения закваски, сбраживания, охлаждения, отстаивания, удаления осадка, фасовки, который отличается тем, что сусло готовят на основе нативной или восстановленной молочной сыворотки, а после удаления осадка дополнительно включают внесении пищевых волокон в количестве 1-3%.
Method of kvass, which includes cooking kvass wort, stirring, cooling, making yeast, fermentation, cooling, sedimentation, sediment removal, filling, which is characterized in that the wort is prepared on the basis of native or restored whey, and after removal of sediment further include making dietary fiber in an amount of 1-3%.
 
Publisher Патент на корисну модель №73848
 
Date 2012-12-26T09:59:54Z
2012-12-26T09:59:54Z
2012
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5063
 
Language other