Дослідження динаміки процесу зброджування сусла культурою Medusomyces gisevii
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження динаміки процесу зброджування сусла культурою Medusomyces gisevii
Study of the dynamics of the process must fermentation culture Medusomyces gisevii Исследование динамики процесса сбраживания сусла культурой Medusomyces gisevii |
|
Creator |
Прибильський, В. Л.
Pribylskiy, V. Прибыльский, В. Л. Вітряк, О. П. Vitryak, O. Витряк, О. П. |
|
Subject |
загальна жорсткість
total hardness общая жесткость лужність активна кислотність консорціум мікроорганізмів alkalinity active acidity consortium of microorganisms щелочность активная кислотность консорциум микроорганизмов |
|
Description |
Під час створення нового напою бродіння на основі консорціуму мікроорганізмів Medusomyces gisevii проведено дослідження з вивчення зміни активної і титрованої кислотності та вмісту сухих речовин у процесі зброджування сусла. When creating a new beverage fermented from a consortium of microorganisms Medusomyces gisevii conducted a study on changes of active and titrated acidity and dry matter content during fermentation of wort. При создании нового напитка брожения на основе консорциума микроорганизмов Medusomyces gisevii проведено исследование по изучению изменения активной и титруемой кислотности и содержания сухих веществ в процессе сбраживания сусла.
|
|
Date |
2012-12-26T12:02:46Z
2012-12-26T12:02:46Z 2000 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Прибильський, В. Л. Дослідження динаміки процесу зброджування сусла культурою Medusomyces gisevii / В. Л. Прибильський, О. П. Вітряк // Харчова промисловість. - 2000. - Вип. 45. - С. 79-83.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5070 |
|
Language |
other
|
|