Запис Детальніше

Дослідження динаміки процесу зброджування сусла культурою Medusomyces gisevii

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження динаміки процесу зброджування сусла культурою Medusomyces gisevii
Study of the dynamics of the process must fermentation culture Medusomyces gisevii
Исследование динамики процесса сбраживания сусла культурой Medusomyces gisevii
 
Creator Прибильський, В. Л.
Pribylskiy, V.
Прибыльский, В. Л.
Вітряк, О. П.
Vitryak, O.
Витряк, О. П.
 
Subject загальна жорсткість
total hardness
общая жесткость
лужність
активна кислотність
консорціум мікроорганізмів
alkalinity
active acidity
consortium of microorganisms
щелочность
активная кислотность
консорциум микроорганизмов
 
Description Під час створення нового напою бродіння на основі консорціуму мікроорганізмів Medusomyces gisevii проведено дослідження з вивчення зміни активної і титрованої кислотності та вмісту сухих речовин у процесі зброджування сусла. When creating a new beverage fermented from a consortium of microorganisms Medusomyces gisevii conducted a study on changes of active and titrated acidity and dry matter content during fermentation of wort. При создании нового напитка брожения на основе консорциума микроорганизмов Medusomyces gisevii проведено исследование по изучению изменения активной и титруемой кислотности и содержания сухих веществ в процессе сбраживания сусла.
 
Date 2012-12-26T12:02:46Z
2012-12-26T12:02:46Z
2000
 
Type Article
 
Identifier Прибильський, В. Л. Дослідження динаміки процесу зброджування сусла культурою Medusomyces gisevii / В. Л. Прибильський, О. П. Вітряк // Харчова промисловість. - 2000. - Вип. 45. - С. 79-83.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5070
 
Language other