Вплив складу води на процес зброджування сусла культурою Medusomyces gisevii
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив складу води на процес зброджування сусла культурою Medusomyces gisevii
Влияние состава воды на процесс сбраживания сусла культурой Medusomyces gisevii Effect of water on the process of fermentation wort culture Medusomyces gisevii |
|
Creator |
Прибильський, В. Л.
Прибыльский, В. Л. Pribylskiy, V. Вітряк, О. П. Витряк, О. П. Vitryak, O. |
|
Subject |
загальна жорсткість
лужність активна кислотність общая жесткость щелочность активная кислотность total hardness alkalinity active acidity |
|
Description |
Підвищена жорсткість води негативно впливає на процес зброджування сусла культурою Medusomyces gisevii, погіршує органолептичні якості готового напою. Для отримання якісного збродженого напою доцільно використовувати воду, звільнену від тимчасової жорсткості кип’ятінням. Мінеральні речовини води позитивно впливають на органолептику напоїв, але мають бути наявними в обмеженій кількості згідно з вимогами стандарту на питну воду.
Повышенная жесткость воды негативно влияет на процесс сбраживания сусла культурой Medusomyces gisevii, ухудшает органолептические качества готового напитка. Для получения качественного сброженного напитка целесообразно использовать воду, освобожденную от временной жесткости кипячением. Минеральные вещества воды положительно влияют на органолептику напитков, но должны быть в наличии в ограниченном количестве согласно требованиям стандарта на питьевую воду. Increased water hardness affects the process of fermentation wort culture Medusomyces gisevii, affects the organoleptic quality of the finished drink. For high-quality fermented beverage advisable to use water which is exempt from the temporary hardness by boiling. Minerals water positively affect the organoleptic drinks, but should be available in limited quantities in accordance with the standard for drinking water. |
|
Date |
2012-12-26T12:24:47Z
2012-12-26T12:24:47Z 2000 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Прибильський, В. Л. Вплив складу води на процес зброджування сусла культурою Medusomyces gisevii / В. Л. Прибильський, О. П. Вітряк // Наукові праці УДУХТ. - 2000. - № 6. - С. 69-71.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5073 |
|
Language |
other
|
|