Запис Детальніше

Вплив складу води на процес зброджування сусла культурою Medusomyces gisevii

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив складу води на процес зброджування сусла культурою Medusomyces gisevii
Влияние состава воды на процесс сбраживания сусла культурой Medusomyces gisevii
Effect of water on the process of fermentation wort culture Medusomyces gisevii
 
Creator Прибильський, В. Л.
Прибыльский, В. Л.
Pribylskiy, V.
Вітряк, О. П.
Витряк, О. П.
Vitryak, O.
 
Subject загальна жорсткість
лужність
активна кислотність
общая жесткость
щелочность
активная кислотность
total hardness
alkalinity
active acidity
 
Description Підвищена жорсткість води негативно впливає на процес зброджування сусла культурою Medusomyces gisevii, погіршує органолептичні якості готового напою. Для отримання якісного збродженого напою доцільно використовувати воду, звільнену від тимчасової жорсткості кип’ятінням. Мінеральні речовини води позитивно впливають на органолептику напоїв, але мають бути наявними в обмеженій кількості згідно з вимогами стандарту на питну воду.
Повышенная жесткость воды негативно влияет на процесс сбраживания сусла культурой Medusomyces gisevii, ухудшает органолептические качества готового напитка. Для получения качественного сброженного напитка целесообразно использовать воду, освобожденную от временной жесткости кипячением. Минеральные вещества воды положительно влияют на органолептику напитков, но должны быть в наличии в ограниченном количестве согласно требованиям стандарта на питьевую воду.
Increased water hardness affects the process of fermentation wort culture Medusomyces gisevii, affects the organoleptic quality of the finished drink. For high-quality fermented beverage advisable to use water which is exempt from the temporary hardness by boiling. Minerals water positively affect the organoleptic drinks, but should be available in limited quantities in accordance with the standard for drinking water.
 
Date 2012-12-26T12:24:47Z
2012-12-26T12:24:47Z
2000
 
Type Article
 
Identifier Прибильський, В. Л. Вплив складу води на процес зброджування сусла культурою Medusomyces gisevii / В. Л. Прибильський, О. П. Вітряк // Наукові праці УДУХТ. - 2000. - № 6. - С. 69-71.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5073
 
Language other