Запис Детальніше

Вплив протеолізу білків солоду гороху на технологічні показники сусла

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив протеолізу білків солоду гороху на технологічні показники сусла
Влияние протеолиза белков солода гороха на технологические показатели сусла
Effect of proteolysis of proteins malt peas on technological parameters wort
 
Creator Фролова, Н. Е.
Домарецький, В. А.
Кошова, В. М.
Фролова, Н. Э.
Домарецкий, В. А.
Кошевая, В. Н.
Frolova, N.
Domareckij, V.
Koshova, V.
 
Subject білки
горох
солод
ферментні препарати
белки
горох
солод
ферментные препараты
protein
peas
malt enzymes
 
Description Для одержання високоякісного сусла при затиранні солоду гороху доцільно використовувати мікробні ферментні препарати. З ферментних препаратів протеолітичної дії найбільш ефективним є протосубтиліп Г20х, який збільшує кількість розчинних білкових спо¬лук на 78 %. Оптимальними режимами дії протосубти¬ліну Г20х є: t = 52...55 °С, тривалість - 20 хв при кон¬центрації 0,32 од. ПА на 1 г СР солоду.
Для получения высококачественного сусла при затирке солода гороха целесообразно использовать микробные ферментные препараты. С ферментных препаратов протеолитического действия наиболее эффективным является протосубтилип Г20х, который увеличивает количество растворимых белковых соединений на 78%. Оптимальными режимами действия протосубтилину Г20х являются: t = 52...55 ° С, продолжительность - 20 мин при концентрации 0,32 ед. ПА на 1 г СР солода.
For high-quality malt mash peas with grout should be used microbial enzymes. Since proteolytic enzyme preparations of the most effective is protosubtilip G20h, which increases the amount of soluble protein compounds by 78%. The optimal mode of action Protosubtilin G20h are: t = 52...55 ° C, duration - 20 minutes at a concentration of 0.32 units. PA on Wed 1 g malt.
 
Date 2012-12-24T13:20:28Z
2012-12-24T13:20:28Z
1997
 
Type Article
 
Identifier Фролова, Н. Е. Вплив протеолізу білків солоду гороху на технологічні показники сусла / Н. Е. Фролова, В. А. Домарецький, В. М. Кошова // // Наукові праці УДУХТ. - 1998. - № 4. - С. 40-42.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4934
 
Language other