Вплив протеолізу білків солоду гороху на технологічні показники сусла
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив протеолізу білків солоду гороху на технологічні показники сусла
Влияние протеолиза белков солода гороха на технологические показатели сусла Effect of proteolysis of proteins malt peas on technological parameters wort |
|
Creator |
Фролова, Н. Е.
Домарецький, В. А. Кошова, В. М. Фролова, Н. Э. Домарецкий, В. А. Кошевая, В. Н. Frolova, N. Domareckij, V. Koshova, V. |
|
Subject |
білки
горох солод ферментні препарати белки горох солод ферментные препараты protein peas malt enzymes |
|
Description |
Для одержання високоякісного сусла при затиранні солоду гороху доцільно використовувати мікробні ферментні препарати. З ферментних препаратів протеолітичної дії найбільш ефективним є протосубтиліп Г20х, який збільшує кількість розчинних білкових спо¬лук на 78 %. Оптимальними режимами дії протосубти¬ліну Г20х є: t = 52...55 °С, тривалість - 20 хв при кон¬центрації 0,32 од. ПА на 1 г СР солоду. Для получения высококачественного сусла при затирке солода гороха целесообразно использовать микробные ферментные препараты. С ферментных препаратов протеолитического действия наиболее эффективным является протосубтилип Г20х, который увеличивает количество растворимых белковых соединений на 78%. Оптимальными режимами действия протосубтилину Г20х являются: t = 52...55 ° С, продолжительность - 20 мин при концентрации 0,32 ед. ПА на 1 г СР солода. For high-quality malt mash peas with grout should be used microbial enzymes. Since proteolytic enzyme preparations of the most effective is protosubtilip G20h, which increases the amount of soluble protein compounds by 78%. The optimal mode of action Protosubtilin G20h are: t = 52...55 ° C, duration - 20 minutes at a concentration of 0.32 units. PA on Wed 1 g malt. |
|
Date |
2012-12-24T13:20:28Z
2012-12-24T13:20:28Z 1997 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Фролова, Н. Е. Вплив протеолізу білків солоду гороху на технологічні показники сусла / Н. Е. Фролова, В. А. Домарецький, В. М. Кошова // // Наукові праці УДУХТ. - 1998. - № 4. - С. 40-42.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4934 |
|
Language |
other
|
|