Запис Детальніше

Влияние порошка из моркови холодного распылительного сушения на структурные показатели обогащённого сливочного масла

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Влияние порошка из моркови холодного распылительного сушения на структурные показатели обогащённого сливочного масла
Вплив порошку із моркви холодного розпилювального сушіння на структурні показники збагаченого вершкового масла
Influence of carrot powder cold spray drying on structural indicators of enriched butter
 
Creator Пилипенко, Н. В.
Вашека, О. Н.
Рашевська, Т. О.
Пилипенко, Н. В.
Вашека, О. М.
Рашевская, Т. А.
Pilipenko, N.
Vasheka, O.
Rashevska, T.
 
Subject вершкове масло
порошок із моркви холодного розпилювального сушіння
технологія збагачення
структура та консистенція масла
сливочное масло
порошок из морковихолодного распылительного сушения
технология обогащения
структура и консистенция сливочного масла
butter
carrot powdercold spray drying
technology of enrichment
structure and consistency of butter
 
Description Досліджено вершкове масло збагачене обраними порошком із моркви. Встановлено, що введення добавки поліпшує органолептичні властивості збагаченого масла та одночасно покращує показники структури і консистенції. За результатами диференціальної скануючої калориметрії встановлено, що введення порошку холодного розпилювального сушіння призводить до зростання температур плавлення високо- та середньоплавких гліцеридів. - Приведены результаты исследований сливочного масла обогащенного порошком из моркови холодного распылительного сушения. Установлено, что внесение добавки улучшает органолептические свойства продукта, его структуру и консистенцию. Методом диференциальной сканирующей калориметрии установлено, что внесение порошка холодной распылительной увеличивает температуры плавления высоко- и среднеплавких глицеридов в свежоизготовленном масле. - Butter enriched with carrot powder cold spray drying was investigated. It was established that introduction of additives improves the organoleptic properties of enriched butter and simultaneously improves the performance of the structure and consistency. The method of differential scanning calorimetry revealed that the introduction of the cold spray powder increases the melting point of the high- and sredneplavkih glycerides fresh butter.
 
Date 2012-12-26T13:21:25Z
2012-12-26T13:21:25Z
2010
 
Type Thesis
 
Identifier Пилипенко, Н. В. Влияние порошка из моркови холодного распылительного сушения на структурные показатели обогащённого сливочного масла / Н. В. Пилипенко, О. Н. Вашека, Т. О. Рашевська // 2010.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5079
 
Language uk_UK