Запис Детальніше

Спосіб виробництва квасу (Патент на винахiд № 24904)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб виробництва квасу (Патент на винахiд № 24904)
Method of kvass (The patent for invention number 24904)
Способ производства кваса (Патент на изобретение № 24904)
 
Creator Прибильський, В. Л.
Pribylskiy, V.
Прибыльский, В. Л.
Маринченко, В. О.
Marynchenko, V.
Маринченко, В. А.
Підгорський, В. С.
Pidhorskyy, V.
Подгорский, В. С.
Коваленко, Н. К.
Kovalenko, N.
Коваленко, Н. К.
Григоров, Ю. Г.
Grigorov, Y.
Григоров, Ю. Г.
 
Subject чиста культура дріжджів
pure culture yeast kvas swort
чистая культура дрожжей
квасне сусло
молочнокислі бактерії
квас
зброджування
купажування
lacticacid bacteria
kvass
fermentation
blending
квасное сусло
молочнокислые бактерии
квас сбраживания
купажирования
 
Description Спосіб виробництві квасу, який передбачає розмноження чистих культур дріжджів і молочнокислих бактерій, внесення їх доквасного сусла, зброджування його та купажування з рецептурними компонентами, який відрізняється тим, що з молочнокислих бактерій використовують штами Streptococcusfaecium K77D і Lactobacillus plantarum AH 11/16. Method of producing kvass, which in volves propagation of pure cultures of yeast and lacticacid bacteria, making them kvas swort, fermentation and blending it with prescription components, where in that the use of lactic acid bacteria strains of Streptococcus faecium K77D and Lactobacillus plantarum AH 11/16.Способ производства кваса, предусматривающий размножение чистых культур дрожжей и молочнокислых бактерий, внесение их в квасное сусло, сбраживание его и купажирование с рецептурными компонентами, отличающийся тем, что из молочнокислых бактерий используют штаммы Streptococcus faecium K77D и Lactobacillus plantarum AH 11/16.
 
Date 2012-12-27T08:01:48Z
2012-12-27T08:01:48Z
1993
 
Type Other
 
Identifier Патент 24904 UA, МПК 6 С 12 С 3/00 Спосіб виробництва квасу / О. В. Грек, О. О. Красуля, В. Л. Прибильський ; власник НУХТ. — № 97063366; заявл. 27.06.97 ; опубл. 06.10.98
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5088
 
Language other