Спосіб виробництва квасу (Патент на винахiд № 24904)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб виробництва квасу (Патент на винахiд № 24904)
Method of kvass (The patent for invention number 24904) Способ производства кваса (Патент на изобретение № 24904) |
|
Creator |
Прибильський, В. Л.
Pribylskiy, V. Прибыльский, В. Л. Маринченко, В. О. Marynchenko, V. Маринченко, В. А. Підгорський, В. С. Pidhorskyy, V. Подгорский, В. С. Коваленко, Н. К. Kovalenko, N. Коваленко, Н. К. Григоров, Ю. Г. Grigorov, Y. Григоров, Ю. Г. |
|
Subject |
чиста культура дріжджів
pure culture yeast kvas swort чистая культура дрожжей квасне сусло молочнокислі бактерії квас зброджування купажування lacticacid bacteria kvass fermentation blending квасное сусло молочнокислые бактерии квас сбраживания купажирования |
|
Description |
Спосіб виробництві квасу, який передбачає розмноження чистих культур дріжджів і молочнокислих бактерій, внесення їх доквасного сусла, зброджування його та купажування з рецептурними компонентами, який відрізняється тим, що з молочнокислих бактерій використовують штами Streptococcusfaecium K77D і Lactobacillus plantarum AH 11/16. Method of producing kvass, which in volves propagation of pure cultures of yeast and lacticacid bacteria, making them kvas swort, fermentation and blending it with prescription components, where in that the use of lactic acid bacteria strains of Streptococcus faecium K77D and Lactobacillus plantarum AH 11/16.Способ производства кваса, предусматривающий размножение чистых культур дрожжей и молочнокислых бактерий, внесение их в квасное сусло, сбраживание его и купажирование с рецептурными компонентами, отличающийся тем, что из молочнокислых бактерий используют штаммы Streptococcus faecium K77D и Lactobacillus plantarum AH 11/16.
|
|
Date |
2012-12-27T08:01:48Z
2012-12-27T08:01:48Z 1993 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Патент 24904 UA, МПК 6 С 12 С 3/00
Спосіб виробництва квасу / О. В. Грек, О. О. Красуля, В. Л. Прибильський ; власник НУХТ. — № 97063366; заявл. 27.06.97
; опубл. 06.10.98
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5088 |
|
Language |
other
|
|